satcafe1981
Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar elinde satılık yada takaslık atlanta g4 smart uydu alıcısı olan varmı.Elimde bir adet tiger z model çevrilmiş redline ts3000 hd var satılık olup alan arakdaşa 2 yıl boyunca server ve iptv verilecektir.Atlanta g4 smart ile taksa düşünüyüorum cihazın üzerine cihaz temiz ise bir miktar verilebilir.Cihazım temizdir.
Bilen bilir 13 cihaza dönüştürülebilir bu durumda yaklaşık 7-8 sene boyunca hotbird-astra-niesat-w3- ve bunun gibi 8 uydu yu izleyebilirsiniz.Dönüşümdede yardımcı olunur istek dahilinde teklifleriniz için pm atabilirsiniz.Alan arakdaşa 2 yıl boyunca server ve iptv verilecektir.Tekliflerinizi buraya yada pm olarak atabilirsiniz.
Cihazın tek satış fiyatı (serversiz ve iptvsiz)= 460 tl
kaynak : FULL HD ! ! ! TÜRKİYENİN EN GÜNCEL UYDU ALIŞVERİŞ MAĞAZASI
Ben ise (2 Yıl server+iptv dahil) = 300 tl istiyorum yada atlanta g4 smart ile temiz ise takas olabilir.
Bilen bilir 13 cihaza dönüştürülebilir bu durumda yaklaşık 7-8 sene boyunca hotbird-astra-niesat-w3- ve bunun gibi 8 uydu yu izleyebilirsiniz.Dönüşümdede yardımcı olunur istek dahilinde teklifleriniz için pm atabilirsiniz.Alan arakdaşa 2 yıl boyunca server ve iptv verilecektir.Tekliflerinizi buraya yada pm olarak atabilirsiniz.
Cihazın tek satış fiyatı (serversiz ve iptvsiz)= 460 tl
kaynak : FULL HD ! ! ! TÜRKİYENİN EN GÜNCEL UYDU ALIŞVERİŞ MAĞAZASI
Ben ise (2 Yıl server+iptv dahil) = 300 tl istiyorum yada atlanta g4 smart ile temiz ise takas olabilir.

- SPHE SunPlus 1512 CPU
- NANYA128MB16HP RAM
- EfON 8MB FLASH
- 2x USB 1.0/2.0 Desteği
- USB ile Kayıt ve İzleme
- USB ile Wİ-Fİ ve 3G Modem Desteği
- Ethernet Arabirim Sayesinde Internet Keyfi
- 3D Yayın Desteği
- İnternet Sayesinde Online ve Multi Media Desteği
- http Üzerinden Yazılım Kanal ve Key Desteği
- TKGS sayesinde OTA Kanal Güncelleme
- CA Kart Reader