gittigidiyor

Satılık tp-link router tp-lınk tl-wr743nd

derli

Aktif Üye
Katılım
2 Ocak 2013
Mesajlar
28
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Yaş
47
Konum
fatih
Satılık tp-link router tp-lınk tl-wr743nd

FİYAT 60 TL DİR SIFIR BIR KEZ TAKILDI VE KUTUSUNDA DURUYOR....






kendim çektiğim resımler






Bu Ürün Ne Yapar

TP-LINK TL-WR743ND Kablosuz AP / İstemci Yönlendirici özel hiçbir kablolu ISS altyapı (örneğin, kablo veya xDSL gibi) alanlarda internete kablosuz erişim sağlayan Wireless ISP kullanıcıları için tasarlanmıştır. Birden fazla entegre fonksiyonları ile, TL-WR743ND ayrıca normal bir kablosuz yönlendirici veya erişim noktası olarak hizmet verebilir. Dahası, böyle bir arka bahçe veya dış ortamlarda Prizlere, olmayan bölgelerde dağıtım için uygun Ethernet üzerinden Pasif Güç, destekler.

İstemci Yönlendirici Modu - WISP İstemci
TP-LINK TL-WR743ND WISP bağlantısını destekleyen varsayılan kablosuz mod olarak İstemci Yönlendirici modunda ayarlamak üzere tasarlanmıştır. O Internet'e erişmek için bir WISP istemci aygıtı olarak çalıştığı zaman, yerel bilgisayarlara kablosuz veya kablo ile TL-WR743ND bağlanabilirsiniz.

150Mbps Kablosuz N - Hız & Menzil
IEEE 802.11n standardı ile uyumlu bir şekilde, TL-WR743ND kablosuz bir ağ kurmak ve 9x için hız ve eski IEEE 802.11g ürünlerinin 4x aralığını alabilirsiniz. Kadar 150Mbps iletim hızları ile kullanıcılar, dosya paylaşımı, akıcı medya ve İnternet aramaları da dahil olmak üzere daha akışkan İnternette sörf deneyimi yaşayabilirsiniz.

Pasif PoE Desteği - Esnek Dağıtım
TL-WR743ND Pasif PoE desteklemek için tasarlanmış bir RJ-45 WAN portu ile donatılmıştır. Daha iyi WISP sinyal gerektirir ve böyle bir tavan veya garaj gibi güç çıkışı olmadan yerde cihazı yerleştirmek için gereken kullanıcılar için, TL-WR743ND up Ethernet kapasitesi fazla 30 metre Güç kusursuz tasarıyı uygun olacaktır. Kullanıcılar kolaylıkla en esnek dağıtım olabilir ve herhangi prizlerine tethered olmak zorunda değilsiniz!


WPS Butonu - One Button Setup Güvenlik
Kullanıcılar neredeyse anında sadece WEP şifreleme ile karşılaştırıldığında daha fazla güvenlik olan WPA2 güvenli bağlantı kurulması, otomatik "WPS" butonuna basarak kendi güvenlik kurulum sağlayan TL-WR743ND, Wi-Fi Protected Setup ™ (WPS). Sadece bu değil hızlı normal güvenlik kurulumları daha ama bir şifre hatırlamak gerekmez daha uygundur!
 
Son düzenleme:

CASPER

Aktif Üye
Katılım
5 May 2013
Mesajlar
537
Tepkime puanı
3
Puanları
0
Konum
merkez
Mesajınızı Alım/Satım kurallarına uygun hale getirin.

Satışa söz konusu ürün ile ilgili resim vb.
Kargo Bilgileri v.b.
Kolay Gelsin.
 

derli

Aktif Üye
Katılım
2 Ocak 2013
Mesajlar
28
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Yaş
47
Konum
fatih
fiyatı 45 tl ye cektım faydalanmak ısteyen alsın
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst