gittigidiyor

Selam sana şampiyon: 0-0

ilanlife

Aktif Üye
Katılım
4 Mar 2014
Mesajlar
453
Tepkime puanı
9
Puanları
18
Konum
Merkez
Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Çaykur Rizespor'u konuk eden Fenerbahçe, evinde 0-0 berabere kaldı. Sarı-Lacivertliler, ligin bitimine 3. hafta kala puan farkıyla şampiyonluğunu ilan etti.
fft104mm2898690.jpg
Cezası nedeniyle kadın ve çocuk taraftarlar önünde şampiyonluk maçına çıkan Fenerbahçe, evinde Çaykur Rizespor'u konuk etti. 50 bin kadın ve çocuk taraftarının desteğiyle maça çıkan Fenerbahçe'de futbolcuları karşılaşma öncesi Aziz Yıldırım, saha kenarına gelerek oyuncularını tek tek tebrik etti ve fotoğraf çektirdi.
İlk yarıda Fenerbahçe, gol için Rizespor kalesine yüklendi. Hem sağ hem de sol kanadı abluka altına alan Sarı-Lacivertliler, sezon başından beri yaptığı bu alanları kullanarak golü aradı. Çaykur Rizespor ise kontrataklarla rakip kaleye gelmek istedi. Ancak ilk yarıda her iki takım da gol bulamadı.
İkinci yarıda da topla en çok oynayan taraf Fenerbahçe oldu. 65. dakikada Ersun Yanal ilk hamlesini Emenike-Webo değişikliği ile yaptı. 72. dakikada Dirk Kuyt ise yerini Alper Potuk'a bıraktı. İkinci yarıda da gol sesi çıkmadı ve maç 0-0'lık eşitlikle son buldu. Fenerbahçe, berabere kalsa da haftalar öncesinden şampiyonluğunu ilan etti.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst