gittigidiyor

Selçuk İnan'dan olay 'Kağıt' yorumu! Bir de transfer...

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
12 Mayıs 2014 Pazartesi

Galatasaraylı futbolcu Selçuk İnan 4-1 kazandıkları Trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.
59Q5AA.jpg



Galatasaraylı futbolcu Selçuk İnan, kazanmaları gereken bir maçtan 3 puan aldıklarını vurgulayarak, "Bugün ne olursa olsun kazanmamız gereken bir maçtı. Ligi ikinci bitirdiğimiz takdirde Şampiyonlar Ligi'ne direkt gideceğiz. Elimizden gelen mücadeleyi gösterdik. Gollü kazanmak da güzel oldu. Ama henüz her şey bitmedi, son maçı da kazanarak Şampiyonlar Ligi'ne gitmek istiyoruz" dedi.

Selçuk, "Fenerbahçe'nin sahada 'Şampiyon Fenerbahçe' yazılı kağıdı elden ele dolaştırmasına ne diyeceksiniz?" şeklindeki soruya şöyle yanıt verdi:

"Bu tür konulara girmememiz gerekiyor futbolcular olarak. Ama madem yorum istiyorsunuz ben de yapayım. Belki biz kendi aramızda böyle yorumlar yapabiliriz ama işin içinde hocalar varsa böyle bir duruma futbolcular girmemeli. Buna dikkat edilse daha iyi olabilirdi. Onlar yapmış oldukları şeyi muhakkak ki kendilerine yakıştırmışlar ki yapmışlardır. Eğer mutlaka bir şaka, ironi yapacaklarsa kendi aralarında bir şey yapmaları gerekirdi."



Selçuk, transfer söylentileriyle ilgili olarak ise "Benim Galatasaray'da kimseyle bir sorunum yok. Galatasaray'ın oyuncusuyum ve 3 sene önce buraya kendim istediğim için geldim. Burada uzun yıllar kalmak istiyorum. Bu formaya layık olmaya çalışıyorum. Bundan sonra da elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım" dedi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst