gittigidiyor

Sharkoon SHARK ZONE K20 Oyun Klavyesi

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
193a.jpg

Sharkoon SHARK ZONE K20 Oyun Klavyesi

Kasalar, güç kaynakları, depolama ve oyun ürünleri sunan Sharkoon firması son olarak ürün gamına SHARK ZONE K20 adlı uygun fiyatlı bir oyun klavyesi ekledi. Üç ayrı renkte LED aydınlatma sistemi içeren klavye son derece büyük boyutlarıyla dikkatlerden kaçmıyor ama aynı zamanda basit kurulum ve kullanım avantajlarını içeriyor. Kısayollar sayesinde özelliklere kolayca erişilebiliyor ve yazılım kurulmasına gerek kalmıyor. Metalden üretilen klavye gövdesi sağlam ve kararlı. Kaymaz kaplama içeren bileklik alanı çıkarılabiliyor ve gerekli olursa yıkanarak temizlenebiliyor. Sarı renkli kablo ucunda altın kaplama USB fişine yer verilmekte. Aydınlatmaya ait renk seçenekleri SHARK ZONE fonksiyon tuşlarıyla anında değiştirilebiliyor. Seçilebilen renkler beyaz, kırmızı ve mavi. Ayrıca yarı, tam parlaklık seçilebiliyor. Windows tuşunu kapatma seçeneği de olan klavyede multimedya kısayolları da var. 35 Avro fiyatla satışa sunulması bekleniyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst