mehmetkarahanlı
Aktif Üye

[FONT="][FONT="]
[FONT="]Mouse Macro Recorder, Windows için [FONT="]Fare Makro programıdır. Yani fare ve klavyeniz ile istediğiniz makroları kayıt edebilir ve dilediğinizde kullanabilirsiniz. [FONT="]Fare ve klavye hareketleri kaydetme programı[/FONT] ile amacınız doğrultusunda işlemler yapabilirsiniz.[/FONT]Mouse Macro Recorder İndir 2.7.5
[FONT="]Mouse Macro Recorder programını [FONT="]Windows 10[/FONT], [FONT="]Windows 8.1[/FONT] ve [FONT="]8[/FONT], [FONT="]Windows 7[/FONT], [FONT="]Vista[/FONT] ve[FONT="] XP[/FONT] [FONT="]32 Bit[/FONT] ve [FONT="]64 Bit[/FONT] işletim sistemlerinde kullanabilirsiniz.[/FONT]
[FONT="]Mouse Macro Recorder programını kullanmak karışık değildir. Basit bir şekilde kullanabileceğiniz bu program ile fare ve klavye hareketlerinizi kayıt edebilirsiniz. Kayıt ettiğiniz hareketleri tekrar düzenleyebilir veya dilediğiniz kadar tekrar ettirebilirsiniz.
[/FONT]

Mouse Macro Recorder ile Klavye ve Mouse Hareketlerini Kayıt Edin
[FONT="]Oyuncuların[/FONT] sıklıkla tercih ettiğini bu program ile birden çok [FONT="]fare[/FONT] veya [FONT="]klavye hareketi[/FONT] lazım olan durumlarda uygulama sayesinde çoklu hareketlerinizi tek bir [FONT="]makro olarak kayıt ederek[/FONT] kendinize kolaylık sağlamış olursunuz.Kayıt ettiğiniz bu hareketlerin [FONT="]hızlarını ayarlayabilir, [FONT="]çalışmaya başlaması[/FONT] ve [FONT="]durması[/FONT] için gereken [FONT="]kısayol tuşunu[/FONT] da ayarlayabilirsiniz.[/FONT]

Mouse Marco Recorder belirli gün ve saatlerde otomatik olarak çalışabilir.
Gereken ayarları yaparak[FONT="] belirli gün[/FONT] ve [FONT="]saatlerde otomatik olarak çalışmasını[/FONT] sağlayabilirsiniz.[FONT="]Mouse Macro Recorder‘ı [FONT="]ücretsiz[/FONT] olarak indirebiliyorsunuz. Fakat size deneme sürümünü kullanmanıza izin veriyor. 10 gün sonra satın almanız için sizi uyaracaktır.[/FONT][h=2]Mouse Macro Recorder Nasıl Kurulur? – Videolu Anlatım[/h][FONT="]Mouse Macro Recorder kurulumu için aşağıdaki videodan yardım alabilirsiniz.[/FONT]
- Lisans
eneme Sürümü
- Dil Desteği: İngilizce
- İşletim Sistemi: Windows 10, Windows 8.1 ve 8, Windows 7, Vista ve XP 32 Bit ve 64 Bit Uyumlu
- Üretici:AMAC Ltd.
- Dosya Boyutu: 1 MB
- Versiyon: 2.7.5
- Kayı ettiğiniz klavye ve mouse hareketlerini belirlediğiniz gün ve saatlerde otomatik olarak çalıştırabilirsiniz.
- Kurulumu basittir.
- Sabit diskinizde fazla yer kaplamaz.
- 10 günlük deneme sürümü bulunuyor.
- Türkçe dil desteği bulunmuyor.
[/FONT]
[/FONT]