gittigidiyor

Six Days in Fallujah Çıkış Tarihi ve Sistem Gereksinimleri

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
fallujah-q7a1raynbruwfv8gz9tkarhobpopc4kmsu5xn9mnkk.jpg



Geliştirici Victura, Six Days in Fallujah için erken erişim aşamasının 22 Haziran’da başlayacağını duyurdu. Taktiksel birinci şahıs nişancı oyunu olan Six Days in Falljuah için yepyeni bir fragman da yayınlandı. Oyun, dört oyuncunun yer aldığı bir görev ile başlayacak ve bu görevler, tekrar oynanabilir olabilmek için oyun her oynandığında prosedürel olarak oluşturulan şehir haritalarında belirlenecek.

Six Days in Fallujah, Irak Savaşı esnasında gerçekleşen İkinci Felluce Muharebesi’nde görev yapmış 100’den fazla Deniz Piyadesi ve Askeri içerecek. Gerçek olaylardan esinlenerek oluşturulan oyunda oyuncular, gerçek hayattaki askeri taktikleri kullanarak bu senaryoların üstesinden gelmeye çalışacak. Oyun, gerçekçi bir savaş atmosferi sunmak için birçok yenilikle birlikte gelecek.

Prosedürel Mimari: Oyun her oynandığında her binanın içi ve dışı yeniden şekillenecek. Tıpkı gerçek savaşta olduğu gibi, oyuncular ne bekleyeceklerini asla bilemeyecek.

Yapay Zeka: Six Days’teki yapay zeka düşmanları savaş alanında herhangi bir yere gidebilir ve saldırılarını birbirleriyle koordine olarak gerçekleştirebilir. Böylelikle oyuncular kolaylıkla pusuya düşebilir.

Küresel Dinamik Aydınlatma: Gerçek hava durumunu ve aydınlatma efektlerini simüle eden özelli; gerçekçi duman, toz ve hava durumu efektleriyle görüş açısını zorlaştıracak.

Minimum:
İşletim Sistemi: Windows 10
İşlemci: Intel i5 /AMD Ryzen 5-2600
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: Nvidia GTX 970 veya AMD Radeon R9 390 / AMD 580
DirectX: Sürüm 12
Depolama: 22 GB kullanılabilir alan
Tavsiye Edilen:
İşletim Sistemi: Windows 11
İşlemci: Intel i7-8700 veya AMD Ryzen 7-2700x
Bellek: 12 GB RAM
Ekran Kartı: Nvidia RTX 2070 veya AMD RX-5700XT
DirectX: Sürüm 12
Depolama: 22 GB kullanılabilir alan
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst