gittigidiyor

Skype Grup Konuşmalarında Sesli Bildirimler Nasıl İptal Edilir?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Skype Grup Konuşmalarında Sesli Bildirimler Nasıl İptal Edilir?[/h][h=2]Skype kullanan kişiler özellikle grup konuşmalarında sık sık gelen bildirimlerden rahatsız olurken, bu özellik iptal edilebilmektedir.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
skype-grup-konusmalarinda-sesli-bildirimler-nasil-iptal-edilir.jpg
Skype kullanıcıları grup konuşmalarında rahatsız olmamak adına kişiselleştirme yapabilir. Kişiselleştirme işlemleri için kişilerin öncelikli olarak Skype oturumu açması gerekir. Oturum açtıktan sonra rehberdeki adımları takip ederek kolay bir şekilde iptal işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
Skype grup bildirimlerini iptal etmek isteyen kişilerin bu konuda ilk olarak hangi grup için işlem yapılacaksa o grup üzerinde sağ tık yaparak bilgilerini göster seçeneğini seçmesi gerekmektedir.
1(56).png

Bu sayede grup ile ilgili detaylı bilgi ve ayarların yer aldığı sayfa açılacaktır. Yeni bir şeyler olduğunda bana bildir seçeneği üzerinden kolay bir şekilde bu konudaki işlemlerinizi yapabilirsiniz.
2(60).png

Ayrıca komut yazarak da aynı işlemler yapılabilir. Bunun için grup ekranında kişilerin yazma bölümüne /alertson yazması yeterli olacaktır. Bu sayede Skype bildirimleri grup için iptal edilecektir.

3(33).png

[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst