gittigidiyor

Sneijder için 25 milyon Euro

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
02 Haziran 2014





Gana önünde süper asist yapan Sneijder için şimdiden bonservis piyasası açıldı: Brezilya sonrası 25 milyon Euro eder.



RyRPRo.jpg




Dünya Kupası öncesi Wesley Sneijder'in performansı göz kamaştırıyor. Hollanda'nın Gana'yı 1-0 yendiği maçta harika bir futbol oynayan ve golün asistini yapan Sneijder için şimdiden transfer kazanı kaynamaya başladı.




M.United tarafından istenen Hollandalı için Dünya Kupası sonrası "25 milyon euroya G.Saray bu adamı satar" yorumları çıkarken Aslan'ın Brezilya'da patlaması halinde süper 10 numarayı tutmasının zor olduğu belirtiliyor.

MÜKEMMELLEŞMEYE ÇALIŞIYORUZ
Gana maçı sonrası oyun sistemi için konuşan Hollandalı, "Aslında maç içinde sürekli nerede durmamız gerektiğini konuştuk. Taktiğe uyum sağlamak zor oldu. Nereye gidersem gideyim, yanıbaşımda 2 tane savunmacı görüyordum. Tabi ki zaman lazım. Elimizen geldiğince mükemmelleşmeye çalışacağız" dedi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst