gittigidiyor

Social My Wifi ile Etkili İnternet Deneyimi Sizleri Bekliyor

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Social My Wifi ile Etkili İnternet Deneyimi Sizleri Bekliyor
Socialmywifi, Girmiş olduğuz bir işletme içerisinde Wi-Fi şifresini kimseye sormadan internete kablosuz olarak bağlanmanıza yardımcı oluyor.
Social My Wifi ile Etkili İnternet Deneyimi Sizleri Bekliyor
Herhangi bir restorana, Kafeye ya da Wi-Fi ile internete bağlanan tüm işletmelere uğradığınız da Wi-Fi şifresini isteme gibi bir lüksünüz oluyor. BU proje sayesinde artık bu tarz sorulara hiç bir şekilde gerek kalmıyor.



Geliştirilen sistemi kullanmak ise son derece basit: Socialmywfi’nin kurulu olmuş odluğu işletmeye ait olan herhangi bir hesabını beğenmeniz, Sistemi kullanmak için yeterli hale gelecek. Bu sistem sayesinde müşterilen beğeni toplamasıyla işletmelerin sosyal medya hesaplarını çok daha da hızlı iletişim sürecinde olmaları yani aktif kılıyor. Bu nedenle de sistem sadece müşterilere değil, Şirketlere de bir kazanç sağlıyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst