gittigidiyor

Son Dönemde Çıkan En İyi Mobil Oyunlar

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Monster Hunter Now​

İlk sırada Monster Hunter Now yer alıyor. Pokemon Go'ya imza atan Niantic tarafından geliştirilen Monster Hunter Now mantık olarak da benzer bir yapıya sahip. Etrafı dolaşıp canavar avlıyor ve yeni ekipmanlar alarak onları geliştirmeye çalışıyoruz. Arkadaşlarınız ile ortak avcılığa da girişebileceğiniz oyunun en sevdiğim yönü ise Pokemon Go'ya göre çok daha hızlı olması.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

FF VII Ever Crisis​



En İyi Mobil Oyunlar



Final fantasy VII Ever Crisis özellikle görsel anlamda beni oldukça şaşırtan bir oyun oldu. FFVII derlemesinin birçok yapımını içerisinde barındıran ve aylık olarak güncellenecek olan yapımda ana oyun dışında Before Crisis, Crisis Core gibi birçok hikayeye eşlik edeceğiz.

Aslında Biliğimiz hikayeleri kendine has bir şekilde sunan oyunda random encounter sistemi karşımıza çıkıyor. Dövüş sistemi olarak ise aktif zamanlı ve sıra tabanlı tarzını bir araya getiren bir sisteme sahip olduğunu söylemek mümkün. Unity grafik motoru ile geliştirilen oyunun grafikleri gerçekten muazzam duruyor.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

FC Mobile​



En İyi Mobil Oyunlar



İsim değişikliğ ile birlikte mobil versiyonda da benzer bir isme geçen FC Mobile şu anda mobil platformlarda oynayabileceğiniz en iyi futbol oyunlarından biri. Kendi kadronuzu kurabileceğiniz ve özelleştirmeler yapabileceğiniz oyunun merkezinde ise tabi ki paket açma sistemi yer alıyor.

Oynanış kısmına geçtiğimizde ise hem görsel hem de dinamik açısından keyifli bir deneyim sunduğunu söyleyebilirim. Şampiyonlar Ligi gibi turnuvaların lisansına sahip olması da önemli bir avantaj. Bir de Kishi gibi kontrolcüleri destekleseymiş sanırım çok daha iyi olabilirmiş.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

War Thunder Mobile​



En İyi Mobil Oyunlar



PC ve konsollarda büyük bir oyuncu kitlesine sahip olan War Thunder''ın mobil sürümü yine türü seven oyuncuların ilgisini çekecek kalitede. Oyunda ister tank isterseniz de gemi savaşına girebiliyorsunuz. Bu seçeneklere daha sonra uçaklar da ekleniyor.

Haritada takım bazlı olarak işleyen bir savaş sistemine sahip olan oyunda Sovyetler Birliği, Almanya, Fransa, Japonya ve Amerika'nın askeri araçlarına yer verilmiş. Görsel açıdan da iddialı duran oyunda mühimmat türünü seçme ve kullandığınız araçları özelleştirme gibi seçenekler de bulunuyor.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Arena Breakout​



En İyi Mobil Oyunlar



Arena Breakout aslında oynanış tarzını loot dinamikleri üzerine oturtmuş olsa da Escape From tarkov ve Call of Duty tarzından da ilham alan bir yapıya sahip. Görev bazlı ilerleşie sahip olan ve FPS kamera açısı ile oynanan oyun, özellikle görsel anlamda iddialı diyebileceğimiz bir kaliteye sahip. Bu iddiasını sinematik sahnelerle de birleştirerek oyuncuya daha sürükleyici bir deneyim sunmayı amaçlamış. Eğer saydığım oyunları ve FPS türünü seviyorsanız göz atmanız gereken bir mobil oyun olmuş diyebilirim.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst