gittigidiyor

Sony Xperia Z5

nokya

Aktif Üye
Katılım
28 Haz 2012
Mesajlar
580
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
almanya

Sony’nin Xperia serisindeki çok sayıdaki akıllı telefonu Android 6.0 Marshmallow saflarına katma planı olduğu ne zamandır biliniyor. Güncelleme paketleri üzerinde ne zamandan beridir çalışan Sony mühendisleri Beta testlerini geçmiş olacak ki geçen senenin amiral gemisi Xperia Z5 sahiplerine Android 6.0 Marshmallow güncellemesi gönderilmeye başlandı. Sony Xperia Z5 Compact ve Xperia Z5 Premium versiyonları ise benzer güncellemeyi kısa süre içinde alıyor olacaklar. İlginç biçimde Sony Xperia Z5 için Android 6.0 Marshmallow güncellemesini alan ilk ülke Türkiye oldu. Sony açıklamasına göre son olarak Xperia M4 Aqua modeli de Android 6.0 güncellemesi alacak cihazlar listesine eklendi. Daha önceden Xperia Z3 ve Z3 Compact modelleri için Android 6.0 güncellemesi dağıtıma girmişti.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst