gittigidiyor

SONY'den HT-A3000 Yeni Sound bar ile ses deneyimi..

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
  • Sony’nin devrim niteliğindeki 360 Mekansal Ses Eşleme teknolojisi ile kullanıcılara Ultra geniş bir dinleme alanı sunuyor.
  • Kullanıcılar isteğe bağlı subwoofer’lar ve arka hoparlörlerle sesi yükseltebiliyor ve kendi ayarlarına uyacak şekilde uyarlayabiliyor.
  • Acoustic Center Sync ile BRAVIA™ TV’lere bağlandığında entegre bir görsel-işitsel deneyim yaşanmasına olanak tanıyor.
Sony, yüksek beğeni toplayan 360 Mekansal Ses teknolojisini ile kullanıcıların en sevdiği filmler ve müzikleri en iyi şekilde deneyimlemesine olanak tanıyan yeni HT-A3000 sound bar’ı duyurdu. Bununla birlikte Sony, merakla beklenen HT-A5000 sound bar’ın da kullanıcılar tarafından temin edilebilir olduğunu açıkladı.

sony_HT_A3000_skelton_Large-620x372.jpg


Surround ses kalitesi parmaklarınızın ucunda​

HT-A3000, sisteminde yer alan 3.1 kanal, özel Merkez hoparlör ve çift subwoofer ile net diyalog ve derin bas sağlıyor. Ayrıca Vertical Surround Engine ve S-Force PRO Front Surround sistemleri sayesinde birden fazla boyuttan gelen sanal surround ses oluşturabiliyor. Böylelikle kullanıcıların Dolby Atmos® ve DTS:X®’in heyecanını tam olarak yaşayabilmesine olanak tanıyor.

sony_HT_A3000_hero_Large-620x372.jpg


360 Mekansal Ses Haritalama​

A3000, Sony‘nin SA-RS5 ve SA-RS3S kablosuz arka hoparlörlerine bağlandığında, kullanıcılara Sony’nin devrim niteliğindeki 360 Mekansal Ses Eşleme teknolojisine erişme imkanı sunuyor.

360 Mekansal Ses Haritalama teknolojisi, sesin her yönden ve mesafeden yüksek kalitede hissedilebilmesini sağlıyor. Ses Alanı Optimizasyonu, yerleşik mikrofon ile sound bar’ın ve arka hoparlörlerin göreceli yüksekliğini ve konumunu ustaca ölçüyor. Konumsal bilgilere dayanarak, ses dalgalarını sentezliyor ve birden fazla sanal hoparlör oluşturuyor.


Bu sayede Sony’nin geniş mekansal ses alanı, odanın her yerini doldurarak alanda bulunan herkesin yüksek kaliteli müzik keyfi yaşamasını sağlıyor.

sony_HT_A3000_top_Large-620x372.jpg


Kendi isteklerinize özel güncellenebilir hoparlörler​

Kullanıcılar, isteğe bağlı olarak düşük frekansları işleyen bir kablosuz subwoofer eklemesi gerçekleştirebiliyor. Böylelikle sistemin sesi eskisinden daha fazla etki ve güçle yeniden üretmesini sağlayabiliyor. Her tür ses içeriğinde daha derin bas, daha fazla vokal netliği ve ekstra aslına uygunluk sağlamak için tasarlanmış iki model yer alıyor.

Kullanıcılar, kişisel tercih olarak pasif radyatörlü 180 mm’lik bir sürücüden 300 W derin, zengin baslı SA-SW5 subwoofer’ı ekleyebilir veya 160 mm sürücülü kompakt bir bas refleks subwoofer’dan 200 W sesli SA-SW3 subwoofer’ı tercih edebilir.

Ayrıca kullanıcılar, 180 W daha geniş surround sese sahip SA-RS5 kablosuz arka hoparlörleri ekleyerek ev sinemasını keyfini en üst düzeye çıkarabiliyor. Yükselen hoparlörlere sahip SA-RS5, dahili pil gücünün yanı sıra daha zengin ve daha sürükleyici 360 Uzamsal Ses oluşturuyor. Böylelikle ses kalitesini en üst düzeye çıkarıyor. Bununla birlikte kullanıcılar, toplam 100 W’lık SA-RS3S kablosuz arka hoparlörleri tercih ederek, ses kalitesini arttırabiliyor.

sony_HT_A3000_ACS_Large-620x372.jpg


Sony TV ile kullanımda en iyi ses kalitesi​

A3000, kullanıcıların uyumlu BRAVIA XR TV’lerle eşleştirerek ev sineması deneyimini daha da geliştirmesine olanak tanıyor. Hem sound bar hoparlör hem de BRAVIA XR TV, Acoustic Center Sync özelliğini kullanarak ev sinema sisteminde merkez hoparlör haline geliyor. Aksiyon ve ses, tam bir daldırma yaratarak tam olarak hizalanıyor. Böylelikle izleyicilerin diyalogları karakterin sahnede tam olarak durduğu yerden duymasını sağlıyor.

Ayrıca Acoustic Center Sync, 360 Mekansal Ses Eşleme kurulumuyla birlikte çalışmasıyla her zamankinden daha net bir diyalog ve daha sürükleyici bir görüntüleme deneyimi sunuyor.

sony_HT_A3000_EC_Large-620x372.jpg


En sevdiğiniz parçaları yakalayın​

A3000 ile müziğiniz gerçekten hayat buluyor. İnanılmaz derecede sürükleyici bir canlı konser veya stüdyo oturumu deneyimi sunan 360 Reality Audio ile yeni bir dinleme yolu keşfetmenize olanak tanıyor. Ayrıca Amazon Music HD, nugs.net ve TIDAL’de 360 Reality Audio’nun keyfini çıkarabilmenizi sağlıyor.

Kullanıcılar, A3000‘de Spotify gibi popüler müzik hizmetlerine kolayca erişebiliyor ve Chromecast, Spotify Connect™ veya Apple AirPlay 2 kullanarak tüm favori albümlerini ve çalma listelerini dinleyebiliyor. Ayrıca Bluetooth teknolojisiyle akıllı telefonlarından kablosuz olarak akış gerçekleştirebiliyor veya kendi cihazlarınızdan müzik akışı yapmak için yerleşik Wi-Fi’yi kullanabiliyor.

A3000, Edge-AI kullanan DSEE Extreme™ özelliğine sahip olmasıyla, kullanıcılara tüm sıkıştırılmış dijital müzik dosyalarının gerçek zamanlı geri yükleme imkânı sunuyor. Bu sayede daha zengin, daha eksiksiz bir dinleme deneyimi için sıkıştırma sırasında kaybolan yüksek aralıktaki sesin geri yüklenebilmesine olanak tanıyor.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın

Sony HT-A3000 Fiyatı​

sonyhta-2-680x420-1.webp
HT-A3000 cihazının şuan için satış fiyatı 699 ABD doları. Genel açıdan baktığımızda cihaz, piyasadaki diğer modellerden sahip olduğu özelliklerle ile yarışırken, fiyat konusunda çok daha makul bir seviyede.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst