gittigidiyor

Sony'nin harici kamerası sızdı

aferin

Aktif Üye
Katılım
5 Nis 2012
Mesajlar
2,068
Tepkime puanı
3
Puanları
0
Konum
ist
760806136225400279.jpg


Sony'nin akıllı telefonlar için üzerinde çalıştığı iki versiyonu bulunan harici kameraların fotoğrafları ve özellikleri sızdı.

Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde Sony'nin, akıllı telefonlar için harici bir kamera hazırlığında olduğunu ve bu cihazları 3-4 hafta içerisinde resmen tanıtabileceğinden bahsetmiştik. Bu sızıntıyı ortaya çıkartan Sony Alpha Rumors, şimdi de cihazların fotoğraflarını internet ortamında paylaştı.

Akıllı telefonlara bir aparat yardımıyla takılacak olan bu konseptin, DSC-QX10 ve DSC-QX100 adı altında iki versiyonu bulunuyor. Birinci versiyon, 20.2 megapiksel çözünürlük, Carl Zeiss lensi, BIONZ görüntü işlemcisi ve SD kart desteği sunuyor. Diğer modelde ise, 18 megapiksel çözünürlük, RX100 MII isimli fotoğraf makinesinde bulunan Zeiss lensi ve CMOS sensörü bulunuyor. Ayrıca bu modelde, 10 kat yakınlaştırma özelliği de bulunuyor.

Hem Android, hem iOS işletim sistemli telefonlarda kullanılabilecek olan bu cihazların, kamera odaklı Sony Honami telefonu ile beraber Almanya'nın Berlin şehrinde düzenlenecek olan IFA 2013 etkinliğinde tanıtılması bekleniyor. Carl Zeiss lensler sunan bu modellerin fiyatları hakkında ise, henüz bilgi yok.

761864928586.jpg


Kaynak: teknokulis
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst