gittigidiyor

Sow ayrılıyor mu ?

suvekum

Aktif Üye
Katılım
20 May 2011
Mesajlar
674
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
44
Konum
ankara
Fenerbahçe'nin Senegalli yıldızı Moussa Sow, takımdan ayrılacak mı? İşte yanıtı...

Fenerbahçe'de başkan Aziz Yıldırım'a yakınlığıyla bilinen Alaattin Metin, geleceği tartışılan Sow konusunda açıklamalar yaptı.

Metin'in haberi şöyle;

'Yeni sezon öncesi herkes F.Bahçe'den Avrupa'ya gidecek yabancıları konuşuyor. Emenike, Sow, Meireles'e teklifler var. Sow'u bir Katar kulübü ısrarla istiyor. Hatta 12 milyon euroya kadar bonservis önermişler.

Anelka ve Demba Ba ile umrede olan Sow bu teklife "Hayır" dedi. Katarlılar çok ısrar etti, kendisine iyi de para teklif etti ancak Sow ısrarla, "Ben F.Bahçe'de mutluyum. İstanbul'u çok seviyorum. F.Bahçe'den ayrılmam" yanıtı verdi.

Akşam
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst