gittigidiyor

Sow rakiplerini kızdıracak

suvekum

Aktif Üye
Katılım
20 May 2011
Mesajlar
674
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
44
Konum
ankara
Şampiyon Fenerbahçe'nin en skorer oyuncusu olan Moussa Sow rakiplerini kızdıracak açıklamalar yaptı.

Geçen sezon attığı 15 golle şampiyon Fenerbahçe'nin en skorer ismi olan Moussa Sow, önümüzdeki sezonla ilgili iddialı açıklamalar yaptı.

Senegal basınına röportaj veren yetenekli oyuncu, F.Bahçe hakkında sorulan sorulara da yanıt verdi. Sow, Fenerbahçe'yi tartışmasız Türkiye liginin en iyi takımı olarak gösterirken, Diego Ribas'ın transferi ile daha da güçlendiklerini söylerken, ikincilik yarışının yine çok çetin geçeceğini ima etti. İşte Sow'un açıklamalarından satır başları:
FENERBAHÇE LİGİN ÜZERİNDE
Diego'nun transferiyle daha da güçlendiğimizi düşünüyorum. O, gerçekten yetenekli bir isim.Yan yana oynamaktan gurur duyacağım.
Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor gibi güçlü rakiplerimiz var ve hepsine de büyük saygı duyuyorum. Süper Lig'de her an sürpriz yapacak kaliteli ekipler de var. Ancak hiç tahmin etmiyorum ki Fenerbahçe ile başa çıkabilsinler. Biz yine şampiyonluğun en büyük adayıyız.
ŞAMPİYONLAR LİGİ OLABİLİR

Hücum hattımız gerçekten çok üst düzeyde. Emenike ve Kuyt'ı Dünya Kupası'nda herkes izledi. Webo da Kamerun Milli Takımı'nın oyuncusu; onun da kalitesi oldukça yüksek. Fenerbahçe'nin farklılığı zaten hep seçkin oyunculardan kurulu olmasından geliyor.
Avrupa'da oynayıp oynamayacağımız belirsiz. Yöneticilerimiz bunun için çalışıyor. Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde oynaması kararı çıkarsa, inanıyorum ki başarılı sonuçlar alırız.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst