gittigidiyor

Sow'un ailesi Türkiye'yi terk etti

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
06 Nisan 2015




Fenerbahçeli Moussa Sow'un eşi ve çocukları yaşanan saldırı olayının ardından Türkiye'yi terk etti.

j4Z3Og.jpg


Fenerbahçe otobüsüne yapılan silahlı saldırı olayı tüm Türkiye’yi şok etti.

Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Demba Ba, haberi aldıktan sonra hemen telefona sarıldı. Vatandaşı ve yakın arkadaşı olan Moussa Sow’u aradı. Bu sırada büyük bir şok yaşayan Sow, Demba Ba’yla yaptığı konuşmada çarpıcı sözler sarf etti.

*FUTBOLCU AİLELERİNDEN ŞOK TEPKİ

Moussa Sow, yakın arkadaşına, “Ölümden döndük. Ailem perişan oldu. Böyle bir ligde artık kariyerimi sürdüremem. Bu ülkeden gidelim” sözleriyle yaşadığı korkuyu anlattı. Demba Ba, Fenerbahçe’nin uçağı İstanbul’a indikten sonra da yakın arkadaşıyla görüşmeyi sürdürdü.

DEMBA BA'NIN EVİNDE KALDI

Beşiktaş’ın yıldızı, Moussa Sow’un olayın şokundan çıkamadığını anlayınca kendisini evine davet etti. Demba Ba, bu daveti geri çevirmeyen Sow’u kapıda karşıladı. Sarı-Lacivertliler’in golcüsü, geceyi vatandaşının evinde geçirdi. Yaşanan bu vahşetin ardından sadece Fenerbahçeli değil, diğer takımlardaki yabancı futbolcuların da büyük bir rahatsızlık yaşadıkları öğrenildi.

Moussa Sow'un eşi ve çocukları Fenerbahçe'ye yapılan saldırının ardından Türkiye'yi terk ettiği ve Sow'un da sezon sonu takımdan ayrılacağı öğrenildi
 

coolmeen

Vip Üye
Katılım
11 Haz 2012
Mesajlar
10,804
Tepkime puanı
650
Puanları
113
Konum
ULM Donau
Turkiye nin dünyada düştüğü durumlara bak
Resmen rezil rüsva olduk.Tek tesellimiz kimseye bişey olmaması..
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst