gittigidiyor

spacesat 3002 dönüşüm yolu varmı

bobom

Aktif Üye
slm ustalar bilindiği gibi spacesat 3002 cihazlara yazılımlar verilmedi ve şuan itibariyle yaklşık 25 gündür de salve paylaşı m verilmedi ayrıca 30.10.2011 tarihinden beride yazılım gönderilmedi büyük ihtimal k7 hd 3002 serilerinede yazılım verilecek denmesine ramen araplar uzun süredir oyalıyor benim kanetimcede bu cihalara destek kesildi özellikle ve şunu bekliyorum bu cihaz üzerine bi çalışmanız varmı başka bi dongle paylaşım cihazına dönüşüm yolu aradınız mı benim uslalar isteğim 3002 nin flaş ve işlemci bilgilerini vermeniz kendimce bu cihazın dönüşüm yolunu arıyacağım ayrıca emin değilim ama sapacesat 3002 flaş dum flaş yazma için gx lother kullanıyor ve ayarları şu şekilde gx6102 4 mhz spı flas at26df161 flaş model 64 bit yardımlarınızı bekliyoruz

bobom

Aktif Üye
ne hayalı bunların tuner ve işlemcileri hepsi cin kore malı vede bi çok uydu alıcı kullanıyor vede biçok cihaz dönüşümü oluyor sadece hani markanın hangi tuner işlemci loather kulalndığını bilmek

salihtez

A unique encounter, with an emphasis on safety
Aktif Üye
Yasaklı Kullanıcı
Web sitesi
meettomy.site
eline saglık usta

gladyator

Aktif Üye
dönüşüm yolu var ciyobox dongleye çevirmek 3 ila 4 saat sürüyor ama oluyor ben yaptım oldu şuan kullanıyorum cihaz ciyobox olarak açılıyor ve ciyobox olarak işlev görüyor selamlar deneyin

---------- Post added at 11:05 ---------- Previous post was at 10:58 ----------

dönüşüm yolu var ciyobox dongleye çevirmek 3 ila 4 saat sürüyor ama oluyor ben yaptım oldu şuan kullanıyorum cihaz ciyobox olarak açılıyor ve ciyobox olarak işlev görüyor selamlar deneyin
tek yapmanız gereken spı flaşı ppı flaş
progress.gif

memoli1478

Administrator

---------- Post added at 11:05 ---------- Previous post was at 10:58 ----------

tek yapmanız gereken spı flaşı ppı flaş
progress.gif

şuan ciyolar kapalı arkadaşım nasıl izliyorsun anlamadım
ben yazılımcıyım yazılım editlemek 4 saat sürmez 4 saatte
ben yeni yazılım kodlarım bize resimli olarak yaptığın işlemi anlatırmısın

---------- Post added at 12:16 ---------- Previous post was at 12:15 ----------

işlemciler chipler aynı bu doğru
ama tunerler farklı

bobom

Aktif Üye
balıeksirli dostum ne bi şekilde bilgilendirrimisin açıklamalı bi şekilde nasıl yaptığını evt şuan ciyabox larda paylaşım yok dönüşümü hangi sine attın 1 mi 2 yemi ayrıca herengi bi elektronik parça değişimi yaptınmı yoksa sadece yazılımlamı zamanında 100 lerce kişi bu cihazladan aldı ve elinde öyle çöp oldu duruyo yardım ette nasıl yaptığını forumda birçok arkdaş yararlansın

memoli1478

Administrator
balıeksirli dostum ne bi şekilde bilgilendirrimisin açıklamalı bi şekilde nasıl yaptığını evt şuan ciyabox larda paylaşım yok dönüşümü hangi sine attın 1 mi 2 yemi ayrıca herengi bi elektronik parça değişimi yaptınmı yoksa sadece yazılımlamı zamanında 100 lerce kişi bu cihazladan aldı ve elinde öyle çöp oldu duruyo yardım ette nasıl yaptığını forumda birçok arkdaş yararlansın

dostum adam 4 saatlik bir uğraş diyor ve bunu yazmış
spı flaşı ppı flaş olarak yüklenecek diyor spı flaşı ppı flaş seçimi 2 saniyelik bişey bence fake çıkacak bekleyelim bakalım

nuri6633

Forum Moderatoru
Aktif Üye
varsa öyle birşey videolu görüntüsünü gönder inanalım sanmam flashlar farklı

bobom

Aktif Üye
varmı bi gelişme glatyatör dostum 3002 alakalı

gladyator

Aktif Üye
siteye dosya nasıl yüklenir bilmem ama dosya çapları aynı sadece spı flaşı ppı flaşa çevir yazılımcıyım diyorsun bunu sende bilmen lazım ciyobox lar işlemiyor diyorsun işliyor y6 lar işlemiyor diyorsun işliyor hepsinin yazılımı var arap sitesinde araştır bul ama arapçayı türkçe tercüme ettimmi o arap sitesini sizlere vereceğim söz cihazı cevirme nasıl olur anlatayım önce specesat flaş yükleme programını aç sonra ciyobox un hem yazılım hem flaş hemde but dosyalarını bulun daha sonra önce ana boarda flaş ı daha sonra but ve yazılımı atın eski tarıhli yazılım olacak ki yeni tarihli yazılımla çatışmasın uzun sürme burada başlıyor 1 ila 2 saat arası daha sonra aynı işlemi ikincı boarda yapın yeni tarihli yazılımlan 27 03 2012 tarihli yazılım olacak işin püf noktası spı flaşı ppı flaş a çevirirken çeviriden sonra ikincı boarda yazılımı 64 bit le değil 128 bitte atın zaten ppı flaş a yazılım atarken at olarak değil m.. serisi olarak atıyor ve cihaz ciyobox oluyor ve ciyobox olarak açılıyor ondan sonra sssp olarak çalışan bir cihaza tak bağlantılarını yap ve izle ben izliyorum yazılımları kılasik arap formlarından aramayın öyle güzel yazılım veren arap siteleri varki şuan y6 nın 04 05 2012 tarihli yazılımları bile var yine ciyobox un yazılımları var hatta specesat yazılımları dahi var ama oraya henüz üye yapmadılar o site adeta yazılım fabrikası adeta ister inanın ister inanmayın specesatlar yayın yapıyor fakat sinyal seviyesini çok düşürdüler o yüzden data yok y6 gibi sinyalıni düşürdüler 200 cm çanaklan veya 250 cm çanaklan seyredersin ama y6 gibi yanaşma yani kaçamak serverden seyredersin herkese selamlar kolay gelsin

bobom

Aktif Üye
dostum senin dediğin hepsi dönüşüm yazılımı okk sen spacesat ciyobox çeviriyosun ciyobox de dönüşüm slave atıyosun dediğin bu ok spacesat ların x serisinde de de destek yok ha bilemem verilen yazılımlar dönüşümlüür olablir ama 3002 ciyobox dönüşümü bi işe yaramaz fazla tek başına çalşacak bi yol olması lazım ayrıca x serilerininde

nuri6633

Forum Moderatoru
Aktif Üye
hangi seteler onlar arap satalite world satelitemşii yoksa başka varmı beceriksizler board var başka var ise paylaşalım lütfen

bobom

Aktif Üye
glatyatör dostum forma yazılımları ekleyemediğin söyledin benim mns adersim var ban agönderbilirsin foruma eklerim biçok arkadaş madur çalışan dönüşüm yazılımlarını gönder bende buraya senin adına ekliyeyim maksat madur olan bi çok cihaz sahipleri yararlansın zaten yukarda anlatmışın nasıl yapılacağını okk çalışmalarını bekleriyoruz

space

Aktif Üye
siteye dosya nasıl yüklenir bilmem ama dosya çapları aynı sadece spı flaşı ppı flaşa çevir yazılımcıyım diyorsun bunu sende bilmen lazım ciyobox lar işlemiyor diyorsun işliyor y6 lar işlemiyor diyorsun işliyor hepsinin yazılımı var arap sitesinde araştır bul ama arapçayı türkçe tercüme ettimmi o arap sitesini sizlere vereceğim söz cihazı cevirme nasıl olur anlatayım önce specesat flaş yükleme programını aç sonra ciyobox un hem yazılım hem flaş hemde but dosyalarını bulun daha sonra önce ana boarda flaş ı daha sonra but ve yazılımı atın eski tarıhli yazılım olacak ki yeni tarihli yazılımla çatışmasın uzun sürme burada başlıyor 1 ila 2 saat arası daha sonra aynı işlemi ikincı boarda yapın yeni tarihli yazılımlan 27 03 2012 tarihli yazılım olacak işin püf noktası spı flaşı ppı flaş a çevirirken çeviriden sonra ikincı boarda yazılımı 64 bit le değil 128 bitte atın zaten ppı flaş a yazılım atarken at olarak değil m.. serisi olarak atıyor ve cihaz ciyobox oluyor ve ciyobox olarak açılıyor ondan sonra sssp olarak çalışan bir cihaza tak bağlantılarını yap ve izle ben izliyorum yazılımları kılasik arap formlarından aramayın öyle güzel yazılım veren arap siteleri varki şuan y6 nın 04 05 2012 tarihli yazılımları bile var yine ciyobox un yazılımları var hatta specesat yazılımları dahi var ama oraya henüz üye yapmadılar o site adeta yazılım fabrikası adeta ister inanın ister inanmayın specesatlar yayın yapıyor fakat sinyal seviyesini çok düşürdüler o yüzden data yok y6 gibi sinyalıni düşürdüler 200 cm çanaklan veya 250 cm çanaklan seyredersin ama y6 gibi yanaşma yani kaçamak serverden seyredersin herkese selamlar kolay gelsin
Bize hikaye okuma dostum.forum paylaşım içindir.paylaşmıyorsan içinde sakla......

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.