gittigidiyor

Spider-Man konsept tasarımları, oyundaki sahnelerle bağlantılı olacak

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
San Diego Comic Con 2017 etkinliğinde konuşan yönetmen Bill Rosemann, oyun ile ilgili başka açıklamalarda da bulundu.


PlayStation 4 konsoluna özel olarak çıkması beklenen ve Insomniac Games tarafından geliştirilen Spider-Man, gösterilen oynanış videolarıyla oldukça güzel görünmüştü. San Diego Comic Con 2017 sırasında, bu harika görünen oyunun yeni konsept tasarımları yayımlanmıştı. Marvel Live programında konuşan oyunun yaratıcı yönetmeni Bill Rosemann, bu tasarımlardaki sahnelerin, oyun içindekarşımıza çıkabileceğini söyledi. Ayrıca Bill Rosemann, oyun hakkında daha fazlakonuştu.


Spider-Man-1-1024x549.jpg

Bill Rosemann, oyun hakkında çok fazla bilgi ve görüntü paylaşarak, oyunun sürprizlerini bozmakistemediklerini söyledi. Ayrıca Insomniac Games ekibinin, fanların tüm yorum ve geri bildirimlerini okuyarak, oyunu daha da geliştirdiklerini açıkladı. Insomniac Games, daha önce fanları dinleyerek, ağ atma mekaniğinin daha hızlı olmasını sağlamıştı.
Bill Rosemann, “Örümcek adamın kendisi, büyük bir güce sahip ve bu, ona büyük bir sorumluluk getiriyor. Bu şeyler üzerinde çalışacak kadar şanslıyız ve elimizdekileri, en iyi Marvel oyununa dönüştürmek bizim için son derece önemli.” dedi. Ekip; Spider-Man karakterinim çevikliği, düşünce tarzı, hızlı hareketleri, akrobasi ve doğaçlamaları gibi özelliklerini, oyuncuya hissettirmeyi amaçlıyor. Açıkçası bu açıklamalarla Insomniac Games, oyuncu dostu bir firma olduklarını kanıtlamış oldu.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst