gittigidiyor

St. Johnstone - Galatasaray maçı

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
UEFA Şampiyonlar Ligi'ne eleme turunda havlu atan Galatasaray, yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam ediyor. İlk maçta Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda St. Johnstone ile 1-1 berabere kalan Aslan, rövanş maçında perşembe günü İskoçya deplasmanına çıkacak.


ST. JOHNSTONE GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?


Sarı kırmızılı taraftarların merakle beklediği St. Johnstone - Galatasaray maçında Letonyalı hakem Andris Treimanis düdük çalacak. St. Johnstone Galatasaray maçı 12 Ağustos Perşembe günü saat 21.00'de D-Smart 77. Kanal Spor Smart'tan naklen yayınlanacak. Mücadelenin canlı anlatımı ise an be an fotomac.com.tr'de olacak.



CİMBOM ELERSE AVRUPA LİGİ'NDE PLAY-OFF TURU'NA ÇIKACAK




Şampiyonlar Ligi 2. ön elemesinde PSV'ye 5-1 ve 2-1'lik skorlarla elenerek Devler Ligi'ne veda eden temsilcimiz Galatasaray, Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda İskoç ekibi St Johnstone'ı elerse Avrupa Ligi'nde Play-Off'a çıkacak ve Danimarka ekibi Randers ile karşılaşacak.




Sarı kırmızılı ekip St. Johnstone'a elenmesi halinde ise yoluna UEFA'nın yeni kupası Konferans Ligi'nin Play-Off turunda devam edecek ve Vojvodina-LASK eşleşmesinin galibiyle oynayacak.
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,169
Tepkime puanı
492
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Burada berabere kaldık, İskoçya'da da işimiz daha zor. İnşallah başarırız.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
GALATASARAY'IN MUHTEMEL 11'İ




Galatasaray:
İsmail Çipe, Sacha Boey, Luyindama, Marcao, Patrick Van Aanholt, Berkan, Taylan, Emre Kılınç, Ryan Babel, Kerem Aktürkoğlu, Diagne (M. Mohamed)

Bu sezon kadroda düşünülmediği kendisine iletilen ve takım bulması istenen yıldız futbolcu Radamel Falcao, St. johnstone ile oynanacak olan mücadelede kadroya alınmadı. Aynı talepte bulunulan Sofiane Feghouli ise maç kadrosunda yer aldı.


GALATASARAY MAÇI KAÇINCI KANALDA?


TSİ 21.00'de oynanacak macadele D-Smart 77. Kanal Spor Smart'ta yayınlanacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst