gittigidiyor

Steam (Çığlık Festivali) 10 TL Altı Oyunlar

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

The Forest​

steam 10 tl altı oyunlar



Listemize, Steam kütüphanenizde mutlaka olması gereken bir açık dünya hayatta kalma korku oyunu ile başlıyoruz. Endnight Games tarafından geliştirilen The Forest‘ta, bir uçak kazası sonrası kendinizi gizemli bir adada tek başınıza buluyorsunuz.

Medeniyetten uzakta olan bu yerde bir yandan yaşamınızı idame ettirmeye çalışırken, bir yandan da yamyam mutantlardan oluşan bir topluma karşı hayatta kalmak için savaş veriyorsunuz. Steam Cadılar Bayramı İndirimi’nde 10 TL altına düşen The Forest, arkadaşlarınızla beraber oynanabilecek oyun dendiğinde tartışmasız akla ilk gelenlerden.

  • Fiyat: 32 TL 8 TL
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Darkwood​

10 tl altı oyunlar



Korku ve hayatta kalma türüne yeni bir bakış açısı getiren Darkwood, top-down denilen kuş bakışı açısıyla oynanan bir oyun. Yüksek tansiyonlu atmosferiyle sizi avcunun içine alan yapım, bir korku oyununda olması gereken ürkütücülüğü sonuna kadar barındırıyor.

Gündüzleri, içinde bulunduğunuz dünyayı keşfediyor, malzemeler yapıyor ve gizemleri çözüyorsunuz. Geceleri ise mutasyona uğramış yaratıklardan korunmak için barınak bulmalı ve tuzaklar hazırlamalısınız. Darkwood, saatlerin nasıl geçtiğini anlamayacağınız roguelike tarzı bir indie arıyorsanız, Darkwood tam size göre.

  • Fiyat: 24 TL 7,20 TL
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

DEVOUR​

steam cadılar bayramı indirimi



Steam Cadılar Bayramı İndirimi’ndeki 10 TL altı oyunlar arasında yer alan DEVOUR, 1-4 kişi ile eşli oynanabilen bir korku ve hayatta kalma oyunu. Amacınız, bir şeytan tarafından ele geçirilmiş tarikat liderini sizi de cehenneme sürüklemeden durdurmak. Oyunun ortamı, atmosferi ve karakter tasarımları müthiş bir gerilim yaşatıyor. Ayrıca ilerledikçe artan bir zorluğa sahip olduğunu da belirtmeden geçmeyelim. Özellikle arkadaşlarla beraber oynayacak bir korku oyunu arıyorsanız, düşünmeden alın derim.

  • Fiyat: 10,50 TL 8,40 TL
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Outlast 1 – 2​

korku hayatta kalma oyunları



Tüm zamanların en iyi korku oyunlarından biri kabul edilen Outlast, bir video oyununun ne kadar ürkütücü olabileceğine dair harika bir örnek. Yalnızca korku öğeleri ve oynanışı değil, aynı zamanda ses efektleri, müzikleri akıcılığı ve başarılı hikaye anlatımı bakımından da takdir kazanan oyun, türünün mihenk taşlarından biri olmaya devam ediyor.

Oyunda, Mount Massive isimli gizemli bir akıl hastanesini araştıran Miles isimli bir gazeteciyi kontrol ediyoruz. Fakat buraya geldiğimizde tuzağa düşürülüp hapsediliyoruz. Bunun beraberinde olaylar gelişiyor. Outlast serisi, jumpscare denilen ani korkutmalardan ziyade genelde kovalamaca içeriyor. Birinci şahıs korku oyunlarını sevenler mutlaka göz atmalı.

  • Outlast: 32 TL 4,80 TL
  • Outlast 2: 50 TL 7,50 TL
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Salt and Sanctuary​

10 tl altı steam oyunları



FromSoftware’ın efsanevi oyunu Dark Souls’un 2D versiyonu olarak nitelendirebileceğimiz Salt and Sanctuary, sizi zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız bir dünyaya davet ediyor. Ska Studios tarafından geliştirilen ve yayınlanan oyun, unutulmuş şehirler, kana bulanmış zindanlar ve anıtlardan oluşan lanetli bir diyarda geçiyor. Souls temasına harika bir yaklaşım getiren RPG, sürpriz ve heyecan dolu bir deneyim yaşatıyor. Steam’de 10 TL altı oyunlar arıyorsanız bir bakın derim.

  • Fiyat: 27 TL 6,75 TL
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Pacify​

steam çığlık festivali



Arkadaşlarınızla hem korkacağınız hem de eğleneceğiniz bir oyun olan Pacify, adrenalini yüksek bir deneyim yaşatıyor. Kısaca hikayeden bahsetmek gerekirse; eski perili evleri araştıran PAH isimli bir şirkette işe başlıyorsunuz. Bu esnada, satışa koyulan ancak çeşitli söylentiler sebebiyle bir türlü alıcı bulamayan bir evi kontrol etmeniz isteniyor.

Emlakçının evin güvenli olduğuna dair kanıtlara ihtiyacı var. Fakat içeri girdiğinizde çeşitli yaratıklara karşı bir hayatta kalma savaşı veriyorsunuz. Tek oyunculu modda yalnız oynayabilir veya çok oyunculu modda 3 kişiye kadar arkadaşlarınızla birlikte deneyimleyebilirsiniz. Parasını hak eden gayet güzel bir korku oyunu.

  • Fiyat: 10,50 TL 7,35 TL
Steam Cadılar Bayramı İndirimi’nde satın alabileceğiniz 10 TL altı oyun önerilerimiz bu şekilde. Daha fazlası için kampanya sayfasına göz atabilirsiniz.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Dying Light

ss_8bf1e0e5333f5899b413f90d67a3cfe8b8b8f8e1.600x338.jpg




Dead Island ve Call of Juarez gibi çok satan oyunların yaratıcılarından. 50'nin üzerinde sektör içi ödülün ve adaylığın sahibi. Oyunun, oynanış anlamındaki değişmez yaklaşımı, birinci şahıs zombi oyunları için yeni bir standart belirledi. Çıkışından yıllar sonra bile yeni içerikler ve ücretsiz topluluk etkinlikleri getirmeyi sürdürüyor.


  • MINIMUM:
    • OS: Windows® 7 64-bit / Windows® 8 64-bit / Windows® 8.1 64-bit
    • Processor: Intel® Core™ i5-2500 @3.3 GHz / AMD FX-8320 @3.5 GHz
    • Memory: 4 GB RAM DDR3
    • Hard Drive: 40 GB free space
    • Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 560 / AMD Radeon™ HD 6870 (1GB VRAM)
    • DirectX®: Version 11
    • Sound: DirectX® compatible
    • Additional Notes: Laptop versions of graphics cards may work but are NOT officially supported.

      Windows-compatible keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended)
  • RECOMMENDED:
    • OS: Windows® 7 64-bit / Windows® 8 64-bit / Windows® 8.1 64-bit
    • Processor: Intel® Core™ i5-4670K @3.4 GHz / AMD FX-8350 @4.0 GHz
    • Memory: 8 GB RAM DDR3
    • Hard Drive: 40 GB free space
    • Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 780 / AMD Radeon™ R9 290 (2GB VRAM)
    • DirectX®: Version 11
    • Sound: DirectX® compatible
    • Additional Notes: Laptop versions of graphics cards
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Hunt: Showdown Satın Alın​

ÖZEL PROMOSYON! Teklifin geçerlilik süresi: 1 Kasım


ss_c6d289d75926963217d58b78c81bfe501225af2e.600x338.jpg



Meridian Turncoat Satın Alın​

18,50 TL


Bu DLC, bir Efsanevi Avcı (Hain), iki Efsanevi silah (Dolch 96 çifti Çapraz Ateş ve Pusu) ve bir Efsanevi Cephane Kutusu (Kırmızı Fıçı) içerir.

Güneş, gökyüzünü kızıla döndürerek ve meridyen üzerinde uzun gölgeler çizerek batıya doğru ağır ağır batıyor. Toprağın susuz kalmış bir mezar misali çukurlaştığı, bitki örtüsünün ölümü andıran kuru çalılara dönüştüğü, yitirip gidenlerden arta kalan toz toprağın üstünde dur... Dur ve ağır adımlarla yürürken hisset katliamdan geriye kalanları. Doğu'da savaş ve endüstri motorları tarafından bozulan ve önceden olduğunun aksine şu an pek de insana benzemeyen bir şeye dönüşenler var. Hatalı mekanizmalar hâlâ amaçsızca tıkır tıkır işliyor ve lüzumsuz işlerde çalışmaya devam ediyor.

Hain de işte öyle bir endüstri ve savaş aracıydı. Burnunu sokunca Wim Jansen'ın yeni bir amacı oldu: Öldürmeye kullanılacak silahlar ve uğruna öldüreceği bir alay. Hepsi, kurumuş toprağı kanla sulamak için Batı'ya gönderildi. Ama Jansen'ın, sadakatini kaybettiği Kırmızı Fıçı Deresi'nde akan kanlar pıhtılaştı. Adamlarının canına göz koyan bir pusudan tek başına kurtulan Jansen, ölümlü yeri akıntı yönünde yıkayan ve katliam deresini temizleyen ani bir sel sayesinde kurtuldu.

İki gün sonra çamurun içinden sadece Dolch çifti Çapraz Ateş ve Pusu, Dereye adını verdiği Cephane Kutusu ve ölen arkadaşlarının etiketleri ile çıkan Jansen, intikam almak üzere ovadan yola koyuldu ama karşılaşacağı sadece gıyabında ona hain ve kalleş lakabı takılmış olmasıydı. İntikamını aldıktan sonra lakabı değişmedi ama Hain çoktan kan meridyenine yakalanmıştı ve daha fazla şiddetin peşinden gitmeye başlamıştı.

Hain

Wim Jansen, diyarı soyup soğana çevirmek için Batı'ya gitti ama sonunda sınırın acımasız vahşetine kurban gitti. Alayının pusuya düşmesinin ardından haksız yere hain olarak etiketlenen Win Jansen şu an aklında sadece şiddet ve intikamla, kan meridyeninin rüzgârına kapılmış olarak bu unvanı gururla taşıyor.
The_Turncoat.png


Çapraz Ateş ve Pusu

Dere, araziyi aniden gelen yeşilimsi ve kahverengi tonda bir sel baskınıyla yıkayıp geçtikten sonra Hain'in bulabildiği silah sadece bir çift Dolch 96'ydı. Onlara Çapraz Ateş ve Pusu adlarını verdiği o günden bu yana ona eşlik ettiler ve ölen arkadaşlarının hatıralarıyla süslendiler.
Gun.png


Kırmızı Fıçı

Kırmızı Fıçı Deresindeki Katliamdan sonra Hain, kalan eşyalarını orada bulduğu eski bir Cephane Kutusunda taşıdı. Şu an yine cephane için kullanılan bu isim, o kanlı geçmişin izi ve çok intikam isteyen bir araç olarak devam ediyor.
Ammo_Box.png
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst