gittigidiyor

Steam’de 50 TL Değerindeki FPS Oyunu Kısa Süreliğine Ücretsiz

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Kategori : Ücretsiz Oyunlar
0 Yorum
Steamde-50-TL-Degerindeki-FPS-Oyunu-Kisa-Sureligine-Ucretsiz-q1mc3lh5e1qejkyyx9cdpp5ag7sfvxe5k7i7f4f4r8.jpg


Günümüzün en popüler PC oyun mağazası konumundaki Steam, kısa süreliğine ücretsiz yaptığı oyunlarla kullanıcıları sevindirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta 249 TL değerindeki Scarlet Nexus‘u tek kuruş ödemeden deneme imkanı sunan mağaza, bu kez de bilim kurgu temalı bir FPS ile karşımıza çıktı. Kasım ayında Erken Erişim’e giren Dysterra, 6 Şubat Pazartesi saat 21:00’a kadar ücretsiz oynanabilecek.
Üç günlük deneme sonunda oyunu beğenirseniz, yüzde 30 indirimden yararlanabileceksiniz. Normalde 50 TL’ye satılan birinci şahıs nişancı oyunu, kısa bir süreliğine 35 TL‘ye düştü. Çoğu yapımın zam furyasına kapıldığı bugünlerde fiyatın gayet makul olduğunu net bir şekilde söyleyebiliriz. Peki, Dysterra nasıl bir oyun? Sistem gereksinimleri neler?

Dysterra Steam’de Ücretsiz Oldu​

Dysterra steam ücretsiz


Reality MagiQ tarafından geliştirilen Dysterra, oyuncuların yok edilmiş bir Dünya üzerinde işbirliği yaptığı veya birbirlerine karşı rekabet ettiği, bilim kurgu tabanlı bir FPS hayatta kalma oyunu olarak tanımlanıyor. Loot, crafting ve takım oyunu gibi klasik survival unsurlarına sahip olan yapım; grafik, vuruş hissiyatı, atmosfer ve kaynak gibi konularda hiç de fena bir iş çıkarmıyor. Bununla birlikte Steam’deki birçok oyuncu, optimizasyon sorunlarıyla karşılaştıklarından dert yanıyor.
Dysterra henüz Erken Erişim aşamasında olduğu için bazı sorunlar makul karşılanabilir, ancak oyunun gideceği noktayı geliştirme sürecinin nasıl ilerlediği belirleyecek. 50 TL değerindeki bilim kurgu FPS oyununu 6 Şubat‘a kadar Steam üzerinden ücretsiz deneyebilirsiniz. Minimum ve önerilen sistem gereksinimleri şöyle:

Dysterra Sistem Gereksinimleri​

Minimum​

  • İşletim Sistemi: Windows 8.1
  • İşlemci: i5-9400 or Ryzen 5 2600
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: GTX 950 or R9 380
  • DirectX: Sürüm 12
  • Depolama: 50 GB kullanılabilir alan

Önerilen​

  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: i7-9700 or Ryzen 5 3600x
  • Bellek: 16 GB RAM
  • Ekran Kartı: RTX 2070 or RX 5700 XT
  • DirectX: Sürüm 12
  • Depolama: 50 GB kullanılabilir alan
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst