gittigidiyor

Süleyman Seba'ya büyük saygı!

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
14 Ağustos 2014 Perşembe

Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın vefatı, Türkiye'yi yasa boğdu.

8mN33A.jpg


Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba’nın hayatını kaybetmesinden sonra Fenerbahçe Kulübü Televizyonu, Galatasaray Kulübü Televizyonu ve Bursaspor Kulübü Televizyonu da yayınlarını keserek Süleyman Seba belgeseli yayınladılar…

Türk futbolunun en önemli değerlerinden biri olan Süleyman Seba’nın hayatını kaybetmesi sadece Beşiktaş Kulübü değil tüm Türkiye’yi yasa boğdu.

Siyah beyazlı kulübün ezeli rakipleri Galatasaray, Bursaspor ve Fenerbahçe de kulüp kanallarındaki yayınları keserek taziye mesajları verip Süleyman Seba belgeseli yayınladı.

Bu arada, Fenerbahçe ve Galatasaraylı futbolcuların yanı sıra çok sayıda kulübün yönetim kurulu üyesi, futbolcusu, teknik adamı ve taraftarı, sosyal medya hesaplarından Seba’nın vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst