gittigidiyor

Sungate TITAN 4K E2 hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

memoli1478

Administrator
herkese selamlar hakkımda karalama iftira videosu atılmış

1.nezamandan beri githup dosyaları kişinin kendi özel dosyası olmaya başladı
2.videoyu yayınlayan şahıs kendi videosunda ben yazılımları paylaşmayacam diye
net şekiilde belirtti eee nasıl oluyor ben yazılımlarını alıyorum.
3.bir yere eklemişsen dahi ip adresinden bunu tesbit etmek çok kolay
ben bir çalışma yaptım ve kendi emeğimle dosyalar hazırladım ben paylaşacam deyince neden tutuştun
ve iftira atma gereği duydun bak şimdi hepsini fotolarla kanıtlıyorum delikanlıysan çıkar özür dilersin.
4: kurtarma yazılımı sana ait demişsin hirbirşey yazmayacam fotoraflı ve tarih kanıtlı
bundan sonra acaba yüzün kızaracakmı sen videolarına iftiraya ve karalamaya devam et kendi kariyerinle birlikte tüm dostlarını kaybettin
ben hala şaşıyorum yaptığın bu iftiraya yanındaki gurup uyelerine video atan nasıl bu suça ortak oluyor
bilmiyorum sanmayın ama allah var yukarda ben allaha havale ediyorum

yazılımı aldığım yer https://github.com/oe-alliance/bootmenu/blob/master/sx88v2/images

yazılımdan anlayan forumda memorist usta var tarafsız vereceğim bilgileri aynen yapsın ve test etsin
bakalım herşey aktif olacakmı olmayacakmı

önemli not : 20 yıldır forumlardayım karşılıksız herkese yardımcı oldum
çok kişi eğittim ama hiçbiri bunun gibi nankör çıkmadı.

dt6767

Aktif Üye
Bir başkasının kendinden daha başarılı ve becerikli olduğunu düşünürse o kişiyi aşağıya çekmek için yalan da söyler, iftira da atar. Başarılı insanlar hep kıskanılmıştır. Dert etmene gerek yok. Yolun açık, daha güzel günler senin olsun. 👐

memoli1478

Administrator
arkadaşlar ben yaptığım çalışmanın çalıntı olmadığını bir yerden almadığımın ispatını yaptım bu konuyu açmak istemezdim ama mecbur kaldım
artık istediği kadar video çeksin isterse hakkımdaki tüm bilgileri versin sorun yok zaten vereceği her video adamın nasıl biri nasıl bir karaktere sahip olduğunu gösterecektir
konu uzamasın diye konuyu kapatıyorum anlayışınız için teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.