memoli1478
Administrator
herkese selamlar hakkımda karalama iftira videosu atılmış
1.nezamandan beri githup dosyaları kişinin kendi özel dosyası olmaya başladı
2.videoyu yayınlayan şahıs kendi videosunda ben yazılımları paylaşmayacam diye
net şekiilde belirtti eee nasıl oluyor ben yazılımlarını alıyorum.
3.bir yere eklemişsen dahi ip adresinden bunu tesbit etmek çok kolay
ben bir çalışma yaptım ve kendi emeğimle dosyalar hazırladım ben paylaşacam deyince neden tutuştun
ve iftira atma gereği duydun bak şimdi hepsini fotolarla kanıtlıyorum delikanlıysan çıkar özür dilersin.
4: kurtarma yazılımı sana ait demişsin hirbirşey yazmayacam fotoraflı ve tarih kanıtlı
bundan sonra acaba yüzün kızaracakmı sen videolarına iftiraya ve karalamaya devam et kendi kariyerinle birlikte tüm dostlarını kaybettin
ben hala şaşıyorum yaptığın bu iftiraya yanındaki gurup uyelerine video atan nasıl bu suça ortak oluyor
bilmiyorum sanmayın ama allah var yukarda ben allaha havale ediyorum
yazılımı aldığım yer https://github.com/oe-alliance/bootmenu/blob/master/sx88v2/images
yazılımdan anlayan forumda memorist usta var tarafsız vereceğim bilgileri aynen yapsın ve test etsin
bakalım herşey aktif olacakmı olmayacakmı
önemli not : 20 yıldır forumlardayım karşılıksız herkese yardımcı oldum
çok kişi eğittim ama hiçbiri bunun gibi nankör çıkmadı.
1.nezamandan beri githup dosyaları kişinin kendi özel dosyası olmaya başladı
2.videoyu yayınlayan şahıs kendi videosunda ben yazılımları paylaşmayacam diye
net şekiilde belirtti eee nasıl oluyor ben yazılımlarını alıyorum.
3.bir yere eklemişsen dahi ip adresinden bunu tesbit etmek çok kolay
ben bir çalışma yaptım ve kendi emeğimle dosyalar hazırladım ben paylaşacam deyince neden tutuştun
ve iftira atma gereği duydun bak şimdi hepsini fotolarla kanıtlıyorum delikanlıysan çıkar özür dilersin.
4: kurtarma yazılımı sana ait demişsin hirbirşey yazmayacam fotoraflı ve tarih kanıtlı
bundan sonra acaba yüzün kızaracakmı sen videolarına iftiraya ve karalamaya devam et kendi kariyerinle birlikte tüm dostlarını kaybettin
ben hala şaşıyorum yaptığın bu iftiraya yanındaki gurup uyelerine video atan nasıl bu suça ortak oluyor
bilmiyorum sanmayın ama allah var yukarda ben allaha havale ediyorum
yazılımı aldığım yer https://github.com/oe-alliance/bootmenu/blob/master/sx88v2/images
yazılımdan anlayan forumda memorist usta var tarafsız vereceğim bilgileri aynen yapsın ve test etsin
bakalım herşey aktif olacakmı olmayacakmı
önemli not : 20 yıldır forumlardayım karşılıksız herkese yardımcı oldum
çok kişi eğittim ama hiçbiri bunun gibi nankör çıkmadı.