Satcafesi.net Bilgi

Forumdan yararlanmak için üye girişi yapmalısınız üye değilseniz yeni üyelik açabilirsiniz foruma üyelik ücretsizdir.
  • satcafesi.net'e hoşgeldiniz, forumda hertürlü illegal konuların paylaşımı yasaktır, şikayet,istek ve öneri için lütfen BURADAN bize ulaşın.

Sungate titan 4k kurtarma yazılımı (recovery)

digimy

Ankara
Administrator
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com
Sungate titan 4k kurtarma yazılımı (recovery)
1: recovery dosyasi ni indirin icinde 3 dosya var klasorsuz usb icine atin
2: usb yi cihaza takin ve kumanda menu tusuna basili tutarak cihazin fisini takin.
3: on panelde UPG yazinca bekleyin on yukleme menusu gelecek
4: bu yazilimi indirin ve usb icine ekleyin http://mstcy.xyz/4k_yazilim/sungate_TITAN-4K_v2.00.15_20250517.mupg
5: son olarak kumanda kirmizi tusuna basin ve yazilimi secin yukleme baslayacaktir islem bitince cihaz
otomatik yeniden basliyacaktir cihaz normal sekilde acilacaktir.

elinize sağlık ustalar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
arkadaslar merhaba tıtan 4k cıhazıma eskı surum yazılım yukledım fakat yukledıkten sonra cıhaz acılmadı forda verdıgınız tıtan 4k kurtarma yazılımını masa ustune ındırdım
ve o sekılde usb ıcıne attım ve cıhaza taktım daha sonrada cıhazın fısını takmadan once kumandadan sızın tarıfınız uzerıne menu tusuna badarak cıhazın fısını taktım bunu defalarca yapmama nazaran cıhazda herhangı bır tepkı olmadı cıhazın takılı olan led de cıkardım yıne bır tepkı olmadı yanı cıhaz ugrasmalarıma ragmen acamadım yanı coktu bu durumda ne yapabılırım yardımcı olurmusunuz su an ıtıbarı ıle cıhazsız kaldım

arkadaslar merhaba tıtan 4k cıhazıma eskı surum yazılım yukledım fakat yukledıkten sonra cıhaz acılmadı forda verdıgınız tıtan 4k kurtarma yazılımını masa ustune ındırdım
ve o sekılde usb ıcıne attım ve cıhaza taktım daha sonrada cıhazın fısını takmadan once kumandadan sızın tarıfınız uzerıne menu tusuna badarak cıhazın fısını taktım bunu defalarca yapmama nazaran cıhazda herhangı bır tepkı olmadı cıhazın takılı olan led de cıkardım yıne bır tepkı olmadı yanı cıhaz ugrasmalarıma ragmen acamadım yanı coktu bu durumda ne yapabılırım yardımcı olurmusunuz su an ıtıbarı ıle cıhazsız kaldım
memoli1478 hacama yardımlarından dolayı tesekkur ederım sayesınde cıhazı tekrar eskısı halıne gatırdık saygılarımla

recovery menüye giriyor usb yi görmüyor dosya yok diyor farklı 3-4 tane flas bellek denedim bir türlü olmadı.

recovery menüye giriyor usb yi görmüyor dosya yok diyor farklı 3-4 tane flas bellek denedim bir türlü olmadı.
dosya açık olacak eğer rarlı ise görmez,açıksa ve yine yazılımı görmüyorsa flaşh yazılacak bunun için kayseri merkez servise gitmesi gerekir.

sorun flas bellekler denmiş 4 tane denedim olmadı bir arkadaştan aldım yeni almış onda oldu dosyayı gördü yükleme yaptım.

Bilgi

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Forumda görünen konular ve mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Geri