gittigidiyor

Sunny AT-19200-19210 smart modül için yazılım arıyorum

Halil3200

Aktif Üye
Katılım
14 Eyl 2016
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Yaş
38
Konum
KEPEZ
Tv markam Axen modülün Sunny AT-19210 smart android her defasında elektrik kesintilerinde işletim sistemi çöktü 2 defa yaptırdım her defasında servis parası benim baya zorluyor.O yüzden backup,kurtarma veya tam yazılım dosyası arıyorum.Açtığımda ya android logosuna takılıp kalıyor yada backup modundan geri yükleme yapmıyor.Factory moda giriyorum fakat yükleme modunu bir türlü bulamadım lütfen yardım edin bana
 

coolmeen

DREAMBOX TEKNİSYENİ
Administrator
Katılım
11 Haz 2012
Mesajlar
10,804
Tepkime puanı
646
Puanları
113
Konum
ULM Donau
Elektrik kesilince sistem çöküyorsa,o tv de bir sorun var demektir.
Ne demek her elektrik kesilince sistem çökecek ve düzeltmek içinde para ödenecek..???
Bence siz Sunny elektroniğe mail atın ve sorunu yazın.Eminim Tv nizi İstanbuldaki merkeze alıp,gerekli kalıcı düzeltmeyi ücretsiz yapacaklardır.
 

turkboy0625

Aktif Üye
Katılım
22 Haz 2018
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
41
Konum
ANKARA
Bende de ayni sorun var nasil yaptin bİlgİlendİrİr mİsİn
 

maxuma

Aktif Üye
Katılım
30 Kas 2015
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Yaş
34
Konum
sanane
Bir Allahın kulu yazılım paylaşmazmı ?
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst