aynen öyle kardeşim. Bu cihazda baştan çok iyi olacak, çok güzel yazılımlar çıkacak ve bekleyin yakında cihaz tam istediğiniz gibi olacak denip satılan ve geliştirilmesi sadece şu an olduğu düzeye kadar olan bir cihaz. Daha doğrusu nxp cihazları insanlara linux diye satıyorlar. Tüm nxp li cihazlardan uzak durun. Biraz daha para verip gerçek linux sistemini kullanan cihazlar satın alın. şu ana kadar çıkmış tüm yazılımlar youtube ok yazılımları. Başka bir iyileştirme ben görmedim ve olmayacak. Olamayacak çünkü cihazın kaldırabildiği bu malesef
arkadaşım pardon ama içindeki işletim sitemi linux değilde nedir.içindeki işletim sistemi linux olup sadece açık kodlu değil.açık kodlu olmamasının en önemli nedeni ise içindeki hediye server olması.açık kodlu olsaydı herkes içindeki serverı şifre,kullanıcı adı vs.görür herkesle paylaşılırdı.ozamanda cihazın içindeki 1 yıllık hediye serverın bir anlamı kalmazdı.şunuda söyliyeyim içinde hediye server paylaşımı tamamen bittiğinde ozaman cihazın linux açık kodu verilir vede dreambox gibi cihaza uygun kendiniz her türlü eklentiyi yükleyebilirisiniz.
Cihaz ilk yazılımından bugüne kadar çıkan tüm yazılımlarını kullanan biri olarak cihaz ilk haliyle son haliyle dağlar kadar farklar var bir örnek vereyim 1.65 den aşağı yazılımlarda kanal menusu dalgalanarak açılır.1.65 ve sonrası tüm yazılımlarda hızlı bir şekilde kanal menusu açılmaktadır.cccam çok kopmalar vardı son yazılımlada çok stabil çalışıyor.her yazılımda sizler belki fark etmiyorsunuz olabilirsiniz ama a.dan z.ye kadar tüm tp.ler tekrar düzenleniyor.cihazla her türlü eleştiri yapın ama yazılım ve destek konusunda eleştiri yaparken bu yazılımları verenler bu cihazlar için ne kadar emek verdiğini unutmayın.
siz bu cihazı alırken beklentileriniz neydi,beklentilerinizi karşılamadımı? cihazda nasıl bir şeyler istiyorsunuz.paylaşın ki yazılımları hazırlayanlar ona göre sizin isteklerinizi göz önüne alıp ona göre yazılım çıkartır. şu an cihazın tek bir eksiği var iptv oda malesef nxp cihazların işlemcisinden kaynaklandığından stabil çalışmıyor...