gittigidiyor

SWTOR'un çıkışı 2012'ye!

EGOOO

Aktif Üye
Katılım
13 Eyl 2011
Mesajlar
67
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
İzmir
starwarsoldrepbuliccikistarihi.jpg
Star Wars: The Old Republic için çıkış tarihi 2011 son çeyreği hedeflenmişti ama oyunun çıkışı bu mali yılın son çeyreğine yani 2012 başına kayması söz konusu.
Electronic Arts CFO'su Eric Brown, Bioware'in ve EA'in Star Wars: The Old Republic'i bu mali yılın sonuna yani 2012'ye ancak yetiştirebileceklerini açıkladı. Diğer yandan Eric Brown, Star Wars: The Old Republic için gelen ön siparişlerin çok güçlü olduğunun altını çizdi. Star Wars: The Old Republic için bu ay sonunda veyahut Ekim ayında resmi bir çıkış tarihi açıklanmasını bekliyoruz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst