gittigidiyor

Tahammül kalmadı!

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm2589618.jpg

Galatasaray maçıyla başlayan düşüşün ardından 5 maçta sadece 1 galibiyet alan Beşiktaş’ta teknik direktör Slaven Bilic duruma el koydu. 5 maçlık periyotta yalnızca Antalyaspor karşısında oynanan futbolu beğenmeyen Hırvat çalıştırıcı, takımının ortaya koyduğu oyundan memnun kalırken tek sorunlarının gol olduğunu belirtirken, Fenerbahçe derbisine kadar oynanacak olan karşılaşmaların tamamının kazanılmasını istedi. Ligde birçok zor maçı geride bıraktıklarını kaydeden tecrübeli çalıştırıcı, Karabükspor, Kayserispor ve Konyaspor karşılaşmalarında puan kaybı yaşanmaması durumunda zirvede çok iddialı konuma geleceklerinin de altını çizdi. Takımda bu gelişme yaşanırken, yönetim de flaş bir kararla iç saha maçlarının Kasımpaşa Stadı’nda oynanmasına karar verdi. Valilik, güvenlik nedeniyle Kartal’ın Olimpiyat Stadı’nda oynaması gerektiğini söylese de yönetim bu durumu kabul etmedi.

Kupa maçları Olimpiyat’ta


Karabükspor, Konyaspor ve Sivasspor karşılaşmalarını kadın va çocuklar önünde oynayacak olan Siyah-Beyazlılar, hava ve ulaşım şartlarındaki olumsuzluk nedeniyle bu mücadelelerin Kasımpaşa Stadı’nda oynanacağını belirterek, İl Güvenlik Kurulu’nun talebini geri çevirdi. Beşiktaş, bu 3 maçın ardından Türkiye Kupası karşılaşmaları dışındaki mücadeleleri de Kasımpaşa’da oynayacak. Yaşanan puan kayıplarına karşın yönetimin, özellikle takımın ortaya koyduğu futboldan memnun kaldığı ve ilerleyen haftalar için çok umutlu olduğu da gelen haberler arasında.

‘Bilic doğru söylüyor’

Akhisar Belediyespor’un hocası Hamza Hamzaoğlu, FANATİK’e konuştu. Maçın skorundan daha önemli olanın oynanan futbol olduğunu söyleyen Hamzaoğlu, “Beşiktaş gibi atak bir takıma karşı ne alan savunması, ne de adam markajı yaptık. Çıkalım sahaya ve Avrupa’nın önde gelen liglerinde olduğu gibi kendi oyunumuzu ortaya koyalım dedik. Maçı izlemeye gelen insanlar da seyir zevki açısından keyif alsınlar. Bilic’in de Beşiktaş’ı aynı düşünceyle oynattığını görüyoruz. Maçtan sonra çok doğru bir tespitte bulunmuş. Ligde oynanan en keyifli karşılaşmaydı. Bunun temelinde de iki takımın futbol anlayışı yatıyor. İki taraf da kazanabilirdi” diye konuştu.

Yarı yolda bırakmam’

Milli Takım’da Fatih Terim’in yardımcılığını da yapan Hamzaoğlu, ilerleyen dönem için de Ay-Yıldızlı ekipteki geleceğinin belli olacağını belirtti. Terim’le çalışma imkanı olduğu için mutlu olduğunu söyleyen başarılı hoca, “Bu şekilde devam etmem istenirse görevden kaçmam. Ama tercih yapmam istenirse ne olacağını kestirmek zor. Akhisar ile bir yola çıktık. Yarı yolda bırakmak doğru olmaz ve bana yakışmaz” ifadelerini kullandı

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst