gittigidiyor

Takım izinli, Bilic değil

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm2555395.jpg

Eskişehirspor maçını kazanan Beşiktaş; Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor’un yaşadığı puan kayıplarıyla haftayı karlı kapattı ve takımda moraller tekrar eskiye döndü. Maçın ardından Siyah-Beyazlılar, önceki gün Ümraniye’de antrenman yaparken, Bilic takıma 2 gün izin verdi. Yarın Ümraniye’de toplanacak olan futbolcuları, hazırlık maçı için Hırvatistan’a hareket edecek. Ancak Hırvat teknik adam, oyuncularına izin verirken kendisi Ümraniye’de çalışıyor. Çocuklarını görmek için Bilic’in Hırvatistan’a erken gitmesi beklenirken, Kartal’ın hocası takımın başında kalması gerektiğini belirterek, 2 günlük izni tesislerde geçirmeye karar verdi. Milli maç arasını değerlendirmek için 10 Ekim’de Hajduk Split’le hazırlık maçı yapacak olan Kara Kartal’da kafilenin başında olacak olan Bilic, maçın hemen ardından takımla birlikte geri dönecek.

Özen’le rapor hazırlıyor

Eskişehirspor galibiyetiyle yüzü gülen Slaven Bilic, Rizespor karşılaşmasıyla cezasını tamamlayacak ve ardından yedek kulübesindeki yerini alabilecek. Rizespor mücadelesi için şimdiden hazırlıklarına başlayan Kartal’ın hocası, futbol direktörü Önder Özen’le birlikte hummalı şekilde rapor hazırlıyor. Samet Aybaba ve Ertuğrul Sağlam’ın ardından Beşiktaş’ın eski hocalarından Rıza Çalımbay’ın takımıyla karşılaşacak olan Bilic, bu duruma da oldukça şaşırmış durumda. Hırvat hoca, Özen’le yaptığı toplantıda, “Neredeyse bütün takımların teknik direktörleri Beşiktaş’tan çıkmış” ifadelerini kullandı.

Slaven Bilic’in Milli korkusu


Siyah-Beyazlılar’da milli takım alarmı verildi. Tam 12 futbolcusu milli takımlara giden Beşiktaş’ta sakatlık korkusu yaşanıyor. Tolga Zengin, Ersan Gülüm, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Mustafa Pektemek, Tomas Sivok, Veli Kavlak, Hugo Almeida, Atiba Hutchinson, Kerim Frei, Muhammed Demirci ve Günay Güvenç’i milli takımlara gönderen Kara Kartal, bu futbolcuların sakatlık yaşamadan dönmesi için duacı. Bilindiği gibi son milli arada Veli Kavlak’ın Almanya maçında burnu kırılmıştı.

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst