gittigidiyor

Taksilerde en çok unutulan eşyaların listesi

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
UBER'in araştırmasına göre Taksilerde en çok unutulan eşya listesi.....
Tek bir tuşa basarak kullanıcıların istedikleri yere güvenli ve rahat bir şekilde gitmesini sağlayan global teknoloji platformu Uber, her sene yayınladığı Kayıp Eşya Endeksi’ni paylaştı. Telefon, cüzdan ve anahtar bu sene de en çok unutulan eşyalar listesinin başında yerini alırken, en sıradışı eşya ise bir yolcunun anneannesine ait takma dişleri oldu.

Türkiye’de sarı, turkuaz ve siyah taksiler ile hizmet veren Uber’in verilerine göre sene boyunca Türkiye’de toplam 6.076 eşya taksilerde unutuldu. Telefon, cüzdan, anahtar, çanta ve kulaklık en çok unutulan eşyalar olarak sıralamada yerlerini aldı.

Türkiye’de pazar günleri en çok kulaklık ve hoparlör taksilerde unutulurken, pazartesi günleri ise en çok telefon ve kamera unutuldu. Taksilerde unutulan ilginç eşyalar arasında ise yastık öne çıkıyor.

Dünya’daki rakamlara göre Fransa, Polonya ve İspanya en çok eşya unutulan ülkeler arasında yer alıyor. En çok eşya unutulan günler ise cumartesi ve pazar olarak göze çarparken, Apple en çok unutulan markalar arasında ilk sırada yerini alıyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst