gittigidiyor

Taş gibi savunma

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm2512633.jpg

Göreve geldiği anda savunma problemine çare arayan Bilic, “Önümüzde 49 gol yiyen bir takım var. Öncelikle bu sayıyı yarıya indirmemiz gerekiyor” demişti. Hırvat hoca dediğini yaptı. Sivok’un yanında tecrübeli isim Escude’yi oynatan Bilic’in asıl sırrı ise Veli-Hutchinson ikilisi. Çift ön liberoyla oynayan Siyah-Beyazlılar, boy gösterdiği 5 resmi karşılaşmada 4 gol yerken, rakiplerine pozisyon dahi vermedi. Tromsö deplasmanında, birisi hakemin yarattığı penaltı, diğeri de Escude’nin hatası olmak üzere 2 gol yiyen Beşiktaş, Kayseri Erciyes deplasmanında da benzer bir görüntüyle kalesinde 2 gol gördü. Hutchinson’ın gereksiz hareketinin ardından Ersan Gülüm’ün kafa pasıyla 2 kez geriye düşen Kara Kartal, buna karşın galibiyete uzanmayı bildi.

Olimpiyat’ta geçit yok

Olimpiyat Stadı’nda 3 resmi mücadeleye çıkan Siyah-Beyazlılar, bu karşılaşmaların tamamından 2-0’lık galibiyetle ayrıldı. Ligin ilk haftasında Trabzonspor’u konuk eden Beşiktaş, etkili hücum ayaklarına sahip olan rakibine gol pozisyonu dahi vermedi. Tromsö ve Gaziantepspor maçlarında da oyunu rakip alanda oynayan Kara Kartal, kalesinde tehlike yaşamadan maçları tamamladı.

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst