gittigidiyor

Team 64GB UHS-II U3 Micro SD Kartı Satışa Çıktı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

[h=2]Team Group Inc. tarafından üretilen yeni nesil 64GB UHS-II U3 Micro SD kartı Türkiye’de resmen satışa girdi.[/h]Türkiye pazarında resmen satışa çıkan Team 64GB UHS-II U3 Micro SD hafıza kartı, 250MB/s anlık okuma ve 100MB/s anlık yazma hızı gibi yüksek okuma ve yazma hızlarına sahip.
Bu kart aynı zamanda -40 derece ve +85 derece hava sıcaklığı aralığında sorunsuz bir şekilde çalışabiliyor. Ayrıca yüksek çözünürlüklü 4K ve 3D Resim ve Videolar çok hızlı bir şekilde Team 64GB UHS-II U3 Micro SD karta kaydedilebiliyor.
Detaylı bilgi için ve [url]www.teamgroupinc.com[/URL] ve [url]www.akortek.com[/URL]adreslerini ziyaret edebilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst