gittigidiyor

"Tekliflere açığım"

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
10 Haziran 2014 Salı

Hırvat golcü Bayern'in sözleşme uzatma talebini geri çevirip, Cim Bom'a çok net bir asist yaptı: “Ne denersem deneyeyim, Guardiola'nın oyun sisteminde yüzde 100'ümü ortaya koyamıyorum. Yeni şeyler denemenin vakti geldi.


7mn6RP.jpg

Manduzic'ten davet gibi mesaj

Kadrosunu dünya çapında bir golcüyle takviye etmeye hazırlanan Galatasaray’da rota Almanya’ya çevrilmiş, Mario Mandzukiç ismi radara girmişti. Robert Lewandowski transferiyle Bayern Münih’te ikinci planda kalan Hırvat golcü, geleceğiyle ilgili çok önemli açıklamalar yaptı, Sarı-Kırmızılılar’ı heyecanlandıracak ifadeler kullandı. Bayern’in sözleşme uzatma talebini teşekkür ederek geri çevirdiğini kaydeden 28 yaşındaki oyuncu, “Mayıs ayında Karl- Heinz Rummenigge ile konuştuk. Bana yeni kontrat teklif ettiler. Bayern kariyerim inanılmazdı, fantastikti. Unutamayacağım anlar yaşadım. Son zamanlara kadar ayrılmayı hiç düşünmemiştim. Özellikle böyle bir zamanda ayrılacağımı düşünmezdim. Ancak dürüst olmam gerekirse Guardiola’nın Bayern’e getirmeye çalıştığı sistem bana uymuyor” dedi.

‘En doğrusu ayrılmamdı’

Şampiyonlar Ligi’ndeki Real Madrid eşleşmesinde durumu kesin olarak kavradığını kaydeden Mandzukiç, “Real Madrid’e karşı oynadığımız ilk maçta, ne kadar denersem deneyeyim bu oyun sisteminde yüzde 100’ümü ortaya koyamadığımı anladım. Böyle olunca da kötü hissediyorum. İki taraf için de en doğrusunun takımdan ayrılmam olduğuna dair karar verdim” ifadesini kullandı.

‘Teşekkürler Guardiola’

Bayern’e minnettar olduğunu sözlerine ekleyen yıldız futbolcu, “Bana sözleşme uzatma teklifi yapan kulübüme ve harika bir teknik direktör olan Guardiola’ya teşekkür ederim. Bu kulüpteki herkese gelecekte başarılar diliyorum. Bayern Münih’li taraftarlar kariyerimin en duygusal ve en güzel anılarının sahipleri oldu. Yeni şeyler denemenin vakti geldi” diyerek açıklamasını tamamladı. Mandzukiç’in adeta transfer daveti niteliğindeki bu açıklaması sonrası Cim Bom’un çok daha sağlam adımlar atması bekleniyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst