gittigidiyor

Telefon devi fiyatı öyle bir düşürdü ki…

iseso

Aktif Üye
Katılım
9 Ocak 2014
Mesajlar
1,348
Tepkime puanı
1
Puanları
0
Konum
Gölcük/Değirmendere
K4r6vp.jpg


Nokia'dan süper ucuz telefon geliyor.

Nokia’nın Android işletim sistemiyle çalışması beklenen Nokia X model telefonun son derece ucuz olacağı iddia edildi.

En yeni telefonlara lansmanlarından önce ulaşan ve fotoğraf dahil hakkında detaylı bilgiler paylaşan Evleaks bu kez de Nokia’nın beklenen Android işletim sistemli telefonu Nokia X’le ilgili çok çarpıcı bilgiler paylaştı.
Evleaks bir fiyat paylaşmasa da cihazın fiyatının son derece düşük olacağını iddia ederken cihazın beklenen özelliklerini ise şöyle sıraladı: 1 GHz çift çekirdek işlemci, 512 MB RAM, 4 inç’lik bir ekran ve 800x480 piksel ekran çözünürlüğü ve 5 megapiksel dahili kamera.
Özelliklerinden de anlaşılacağı üzere cihazın donanımı epey düşük ve bu nedenle Nokia X’in fiyatının halihazırda satışta olan Lumia’lardan son derece düşük olacağını söylemek pek de yanlış olmayacak.

e21GVL.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst