gittigidiyor

Telefonunuzu Soğutan Uygulama (Gereksiz Uygulamaları Kapatır)

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1474927003_cooler-master-cpu-cooler.jpg

Cooler Master – CPU Cooler Apk indir
Telefonunuzun sürekli kasmasından ve takılmasından bıktınız mı? Telefonunuz arka planda sürekli çalışan gereksiz uygulamalar ve çerezler yüzünden belleği doluyor olabilir. Cooler Master - CPU Cooler uygulamasıyla bu gereksiz uygulamaların çalışmasını engelleyebilir ve telefonunuzun işlemcisinin aşırı ısınmasını engelleyerek telefonunuzu koruyabilirsiniz.

Bu android ve IOS işletim sistemi uyumlu uygulama ile birlikte çalışan tüm uygulamaları anında görüntüleyebilir ve bir dokunuşla belleği temizleyip telefonunuzun işlemcisinin soğumasını sağlayabilirsiniz. Bu uygulamayı indireceğiniz apk ile kolayca kurup hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. CPU kullanımını en aza indirgeyen bu uygulama sayesinde akıllı telefonunuzu takılmadan kullanabilir; istediğiniz her uygulama ve oyunu kesintisiz oynama ve kullanma keyfini yaşayabilirsiniz.

Siz de hemen bu uygulamayı indirip telefonunuzu soğutup korumaya alın. Ayrıca uygulama diğer uygulamaların ne kadar güç harcadığını telefonunuzun ne kadar ısındığını analiz eder ve size arada uyarı verir ve bildirim gönderir. Cooler Master - CPU Cooler apk indir hizmeti sunan sitelerden bu uygulamaya ücretsiz ulaşabilirsiniz. Sizde bu uygulamayı hemen indirin ve telefonunuzu dilediğiniz gibi kullanmanın tadını çıkarın.







eset_antivirus.png
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst