gittigidiyor

Terim'den gergin basın toplantısı!

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
spjhj.jpg


Fatih Terim, basında çıkan yalan haberlerle ilgili dava açtıklarını açıkladı.
Terimden gergin basın toplantısı!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, son günlerde gündemden düşmeyen sözleşme polemiği hakkında sert konuştu.

Karşılaşmanın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulunan Terim, "Sözleşme meselesini Galatasaray'ın aleyhi haline getirdik. Bu şekilde devam etmesi Galatasaray'a zarar verecek. Galatasaray benim için bir tercih sebebi olamaz. Gel dediler geldim, koş dediler koştum, git dediler gittim. Kimlerin bazı haberleri ne amaçla servis ettiğini çok iyi biliyorum. Milli takıma yardım etmek istedim. Para da almayacağımı söyledim. Yemediğim dayak kalmadı. Dün sabah itibariyle 9 dava açtık Galatasaray ile yaptığım sözleşmenin tek bir satırını dahi okumadım, okumam. Hangi sözleşme, ne sözleşmesi? Belki 40 yıl daha burada kalacağım." diye konuştu.

Erman Kılıç'ın neden ayrıldığı üzerine gelen soruyu cevaplayan Terim, "Erman Kılıç'a kadro sözü vermedim. Şikayetimiz yoktu. Kendisi gitmek istedi. Erman, 45 günde kupalar kazandı. Erman buraya Devler Ligi oynamaya mı geldi? Ayrılmasında Aydın'ın ne günahı var? Aydın'a gelecek olursak. Aydın geziyormuş. Geziyorsa size ne? Aydın bunun ceremesini zaten çekecek. Aydın, dışarıda şansını denemek istedi, tıpkı Burak gibi. Oyunculara sosyal medya üzerinden tepki gösterilmesini doğru bulmuyorum." dedi.

Terim, takımda kalan Riera'yı ise sol bekte kullanmak istediği için kadroda tuttuğunu söyledi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst