gittigidiyor

The Elder Scrolls V: Skyrim - Legendary Edition

pyramos

Aktif Üye
Katılım
27 Eki 2012
Mesajlar
43
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
44
Konum
istanbul
798ae8e8-406f-4194-8fa9-d381aa536aba.jpg


aab9b859-f733-44d0-bc96-27fa62e79275.jpg


173006be-cc35-4200-b2e0-6c21415ff3ab.jpg

200'den fazla Yılın Oyunu ödülü sahibi Skyrim tecrübesini The Elder Scrolls V: Skyrim® Legendary Edition ile yaşayın. Paketin içerisinde eleştirmenlerin beğenisini kazanmış orijinal oyun, resmi eklentiler (Dawnguard™, Hearthfire™ ve Dragonborn™), ve savaş kamerası, atlı savaş, üst düzey oyuncular için Legendary zorluk modu ve her özelliği açmayı ve bütün yetenekleri sınırsız şekilde yükseltebilmeyi sağlayan Legendary yetenekler bulunmaktadır.


Öne çıkan özellikler

Başka Bir Dünyada, Başka Bir Hayat Yaşa

Hayalinizde ne tip bir karakter varsa o şekilde oynayın ve her istediğinizi yapın; The Elder Scrolls serisinin sahip olduğu seçim özgürlüğü, hikâye anlatımı ve macera hissi; üç resmi eklenti ile eklenen silah, zırh, büyü ve çığlıklar ile tek bir efsanevi tecrübede birleşip hayat buluyor.


Dawnguard

Vampir Lordu Harkon gücüne yeniden kavuşmuştur. Elder Scrolls'u kullanarak düşünmesi bile korkunç olan amacına ulaşmaya çalışıyor: güneşi yok etmek. Kadim Dawnguard birliğine katılıp onu durduracak mısınız? Yoksa bir vampir lordu olmayı mı tercih edeceksiniz? Dawnguard'da en önemli seçimler hep sizin elinizde.


Hearthfire

Toprak satın alın ve kendi evinizi tepeden tırnağa kendiniz inşa edin – basit, tek odalı bir kulübeden; silahlık, simya laboratuarı ve daha fazlasıyla dolu büyük bir köşke kadar... İşçilik masası ve marangoz tezgahı gibi eşyaları kullanarak taş, kil ve ahşap gibi maddeleri yapı ve mobilya hâline getirin. Hatta çocuk evlat edinerek evinizi bir yuvaya çevirin.


Dragonborn

Morrowind'in sahillerinden Solstheim'in geniş dalarına yol alın. Bu yeni topraklardaki çorak arazilerde ve buzul vadilerde düşmanlarınızın iradelerini kontrol edebilmenize ve hatta ejderhaları evcilleştirebilmenize olanak tanıyan çığlıklar sayesinde daha da güçlenerek yol alın. Kaderiniz, ve Solstheim'ın kaderi, en ölümcül düşmanınızla, ilk Ejderdoğan'la karşılaşmanızın sonucuna bağlı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst