gittigidiyor

The Witcher 3 Hakkında önemli detaylar

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
The Witcher 3: Wild Hunt bomba gibi geliyor!


Efsane oyunlar arasında yer alan The Witcher serisinin devam oyunu olan The Witcher 3: Wild Hunt’ın inceleme puanları yayımlandı. Satışına 1 hafta kala inceleme ambargosu kalkan oyunun ilk izlenimleri çok iyi olduğunu ortaya koyuyor. Aşağıda inceleme puanlarını bulabilirsiniz.




  • Gamespot – 10
  • IGN – 9.3
  • Kotaku – Evet
  • GameTrailers – 9.8
  • Metro – 9
  • IGN Italy – 9.1
  • GamesVillage – 8.7
  • Gram.pl – 8.5

The Witcher 3: Wild Hunt dünya genelinde 19 Mayıs 2015 tarihinde PC, Playstation 4 ve Xbox One için satışa çıkacak.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Biz böyle bir güzellik görmedik daha.


The Witcher 3: Wild Hunt çoğu ülkede resmi çıkışını beklemeden oyuncuların eline ulaşmış durumda. Hatta oyun için canlı yayınlar yapılıyor, yeni görseller paylaşılıyor veya oynanış videoları yayımlanıyor. Fakat bu sefer direkt olarak PlayStation 4 üzerinden alınan görseller ile karşı karşıyayız. NeoGAF üzerinden yayımlanan bu görsellere siz de galerimizden bakabilirsiniz. Ayrıca galerimizde bulunan son 4 resmin, oyunun ek paketlerine ait olduğunu da hatırlatalım.



 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
PlayStation 4, Xbox One ve PC için satışa sunulacak olan The Witcher 3: Wild Hunt için yapılan Ciri cosplayleri oyuncular arasında ilgi odağı oldu


intro.jpg

Red Projekt ekibi tarafından PC, PlayStation 4 ve Xbox One için geliştirilenThe Witcher 3: Wild Hunt'ın çıkışına günler kala yapım, inceleme puanları, ekran görüntüleri ve videoları ile oyun gündemini meşgul etmeye devam ediyor.Geçtiğimiz gün Red Projekt ekibi tarafından yayınlanan The Witcher 3: Wild Hunt çıkış videosu kısa süre içerisinde sadece YouTube'ta300.000'den fazla izlenmişti.
the-witcher-3-cosplay-2.jpg

The Witcher 3: Wild Hunt'ın oyuncular içerisinde bu kadar popüler olması cosplaycilere de ilham kaynağı oldu. Özellikle yaptığı "Catwoman" cosplayleriyle takipçilerinin beğenisini toplayan Galina Zhukovskaia, The Witcher 3'te yer alan Cirikarakteri için yaptığı cosplaylerle de bir anda dikkatleri üzerine topladı.
the-witcher-3-cosplay-3.jpg

Galina Zhukovskaia, gerek makyajı, gerekse giyindiği elbise ve kuşandığı silahlarla The Witcher 3: Wild Hunt'ta kiCiri'yi oldukça anımsatıyor.

the-witcher-3-cosplay.jpg

the-witcher-3-cosplay-5-1431675041.jpg
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Yılın merakla ve sabırsızlıkla beklenen RPG oyunlarından biri olan The Witcher 3: Wild Hunt için 4K çözünürlük kalitesinde yeni bir oynanış videosu yayınlandı.


the-witcher-3-geralt-1431792715.jpg

cd Projekt Red tarafından yaklaşık üç sene gibi uzun bir süredir geliştirilme sürecinde olan ve 19 Mayıs'ta oyun raflarındaki yerini alacak olan The Witcher 3: Wild Hunt için yeni oynanış videoları gelmeye devam ediyor.
intro.jpg
Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde oyunun ilk inceleme notlarıverilmiş, ardından da çıkış videosu yayınlanmış ve sadece iki günde bir milyon izlenme sayısı barajını aşmıştı. İlk inceleme puanlarıyla göz dolduran yapım genel olarak 10 üzerinden 9'dan aşağı not almamıştı.
The Witcher 3'ün 4K çözünürlüğündeki yayınlanan yeni oynanış videosu oyunun PC versiyonunununultraayarlardaki oynanış görüntülerini kapsıyor. Videoya baktığımızda ise özellikle çevre kalitesi, gölgelendirmeler ve doku kalitesi dikkat çeken detaylar arasında.
Oyun dünyasının merakla beklediği The Witcher 3 ayrıca birçok cosplayerada ön ayak olmuş ve etkileyici çalışmalar ortaya çıkmıştı.
Warner Bros Games tarafından Kuzey Amerika'da, Namco Bandai tarafından ise Avrupa'da yayımcılığı üstlenilecek olan The Witcher 3, 19 Mayıs'ta PS 4, Xbox One ve Pc Platformları için çıkışını gerçekleştirecek.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Bu sefer mod değil. Resmi bir güncelleme ile grafikler iyileştirildi.


CD Projekt RED geçtiğimiz saatler içerisinde The Witcher 3: Wild Hunt’ın PC sürümüne yeni bir güncelleme getirdi. Gelen bu güncelleme ile birlikte çok fazla yenilik yaşanırken, en belirgin yenilik oyunun grafik düzeyinin yükseltilmiş olması. Eğer The Witcher 3: Wild Hunt’ı yüksek veya ultra seviyede oynuyorsanız oyun artık size daha güzel gözükecek. Güncellemenin getirdiği yeniliklerin tümüne hemen aşağıdan göz atabilirsiniz.




  • Unlock Bindings özelliği ile birlikte artık oyunun tuş ayarlarını değiştirebileceksiniz.
  • Bazı sahnelerde sürekli tekrarlanan diyalog sorunu düzeltildi.
  • Axii Sign ile Wild Hunt savaşçıları arasında oluşan uyumsuzluk düzeltildi.
  • Gaz bulutlarının oluşturduğu hatalar düzeltildi.
  • 1280 x 720 çözünürlüğünde yaşanan hata düzeltildi.
  • Sinematik sahnelerde hata içerisine giren botlar düzeltildi.
  • Ultra ve yüksek seviye grafiklere ait dokular iyileştirildi.
  • NVIDIA Hairworks teknolojisinin yaşattığı performans sorunları düzeltildi.
  • Prologue bölümüne biraz daha fazla kart eklendi. (Kart oyunu.)
  • The Witcher 2’ye ait olan kayıtlar aktarılırken yaşanan sorunlar düzeltildi.
  • Oyun daha stabil bir hale getirildi.
  • Oyunun ikonu güncellendi.
  • Alt+Tab tuş kombinasyonu ile yaşanan sorunlar düzeltildi.
  • Loot topladığımızda görünen küçük yazılar büyütüldü.
  • Kullanıcı ara yüzü biraz daha iyileştirildi. (Ana oyun ve kart oyunu.)
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
witcher-300-300.gif

Yeni nesil aksiyon oyunu The Witcher 3'ün grafikleri güçlendiriliyor!


Başarılı bir şekilde çıkışını gerçekleştiren The Witcher serisinin yeni oyunu The Witcher 3, içerik olarak son derece kusursuz görünüme sahip olsa da, grafik olarak bizlere gösterilenden oldukça farklı bir şekilde karşımıza çıktı.

Ortaya çıkan Downgrade eleştirilerinden sonra geliştirici CD Projekt Red bu konuya el attı. The Witcher 3'ün PC platformuna çıkan 1.04 yama notlarında savaş oyununun Ultra ve High ayarlarındaki doku kalitesinin önceki hale göre arttırıldığı belirtiliyor. Bu durumla ilgili henüz bir karşılaştırma yapılmış değil. Yeni gelişmeler gün yüzüne çıktığında sizlere aktarmaya devam edeceğiz.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Yapımcı firma tarafından oyuncuları sevindirecek bir müjde var.


CD Projekt RED tarafından yapımcılığı üstlenilen geçtiğimiz ay piyasaya çıkmış efsane oyun The Witcher 3: Wild Hunt için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Oyunun resmi Facebook hesabından yapılan açıklamaya göre The Witcher 3: Wild Hunt için ücretsiz bir ek paket geliyor. Bu hafta içinde gelecek olan bu ek paket Nilfgaardian zırh seti ve Elite Crossbow seti içeriyor. İncelemesine deburadan ulaşabileceğiniz The Witcher 3: Wild Hunt için gelecek ücretsiz ek paket için kesin bir tarih verilmese de bu hafta içerisinde Steam, Xbox Live ve PSN gibi platformlarda hazır olacak.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
witcher-300-300.jpg

The Witcher 3'ün yeni güncellemesi tüm sorunları ortadan kaldırıyor!


Yapımcı CD Projekt RED, The Witcher 3: Wild Hunt'ın yeni güncellemesi 1.8'i oyunun tüm platformları için yayınladı.

Yeni güncelleme oyunun performansını, oynanışını ve arayüzünü çeşitli şekilde düzeltiyor. Öncelikle 1.07 güncellemesiyle birlikte gelen bazı performans hataları bu güncellemeyle birlikte ortadan kalkıyor. Arayüz açısından da bazı özel durumlarda Kaer Morhen haritasının tam olarak görülmemesi sorunu da düzeltiliyor. Yeni güncellemenin en çok düzelttiği kısım ise oynanış. Eşyaların garip bir şekilde ortadan kaybolma sorunu, bir diğer nadir sorunlardan biri olan Geralt'ın koşmaya çalışırken olduğu yerde sıkışıp kalma sorunu düzeltiliyor. Artık kestiğimiz kafalar kaybolmayacak ve araştırabileceğimiz fakat boş sandık benzeri nesnelerde etkileşim popup'ı çıkmayacak.

Bir önceki 1.07 güncellemesinde bazı eşyaların seviye sınırı yükseltilmiş ve bazı oyuncuların kullanamayacakları eşyalarla kalmıştı. Yeni güncellemeyle beraber yapımcı ekip bu sorunu yeni bir iksir ile birlikte çözmeye çalışıyor. Wolven Hour adlı iksirle birlikte ekipmanlardaki seviye sınırı bir saatliğine biraz düşecek. Böylelikle bu süre içerisinde kendimize yeni ekipmanlar bulabileceğiz.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
The Witcher 3 Yeni Fragmanı


CD Projekt RED’in Konrad Tomaszkiewicz, Mateusz Kanik ve Sebastian Stepien gibi profesyonel yönetmenler ile birlikte geliştirdiği serinin üçüncü oyunu The Witcher 3 Wild Hunt Oyun Videoları aracılığı ile inanılmaz bir fragman yayıma dahil edildi. Oyun stüdyosunun kendisine ait oyun motoru olan REDengine 3 ü kullanarak geliştirdiği ve 19 Mayıs 2015 tarihinde Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında start alan The Witcher 3serinin en tutulan oyunlarından birisi olarak adını oyun dünyasına yazdırdı. Resmi YouTube hesabı üzerinden yayıma dahil edilen Witcher’in Destansı Yılı isimli fragmanla 2015 yılının özetini yapan şirket, Konrad Tomaszkiewicz aracılığı ile yayıma çıkardığı teşekkür mesajında tüm Witcher ekibi için 2015 yılının muhteşem bir yıl olduğuna vurgu yaptı. 16 adet ücretsizDLC ve Hearts of Stonegenişlemesinin hemen sonrasında Blood and Wine’a yoğunlaştıklarına vurgu yapan Tomaszkiewicz, 2016 nında bu şekilde geçeceğini belirtti.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
The Witcher 3: Wild Hunt’ın 2. genişletme paketi yavaş yavaş kendini gösteriyor.


The Witcher 3: Wild Hunt’ın 2. genişletme paketi özelliğini taşıyan Blood and Wine’dan ilk görseller bugün geliştirici tarafından yayımlandı. 2016 senesinin ilk çeyreğinde karşımıza çıkacak olan Blood and Wine, bizleri 20 saat sürecek yeni maceralar ile karşılayacak. Genişletme paketi için yayımlanan ilk 2 görsele hemen aşağıdan sizler de göz atabilirsiniz.


 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
The Witcher 3 Yeni Yıl Kostüm Yarışması


Varsovalı video oyun şirketi CD Project’in geliştirdiği ve 19 Mayıs 2015 tarihinde aksiyon ve RPGseverlere sunulan The Witcher 3 Wild Hunt için yaklaşan yeni yıl konseptine uygun bir mod yarışması açıklandı. Resmi internet sitesi üzerinden yayıma dahil edilen açıklama detaylarını incelediğimizde ise yarışma içeriğinin tüm mod yapımcılarını kapsadığını ve katılımcıların belirlenen süre arasında herhangi bir The Witcher 3 karakteri için yeni yıl kostümü hazırlaması gerektiğini gözlemliyoruz. Bu çerçeve içerisinde baktığımızda katılımcıların sadece Geralt ile sınırlı olmadığını, isteyenin Johnny için şapka, Nekkers için şekerleme tasarlayabileceklerini de belirtti. 5 Ocak 2016 Salı gününe kadar katılımın açık olacağı Witcher Mod Yarışması için şanslı bir kişi özel yapım bir kılıcı hediye olarak kazanacak. Mod yapımlarıyla ilgileniyorsanız, Oyun Haberleri size yarışmayı kaçırmamanızı öneriyor.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
The Witcher 3: Wild Hunt bestecisi, şimdi Cyberpunk 2077’de!

Yani bizleri güzel besteler bekliyor oyunda.


CD Projekt RED tarafından geliştirilen ve firmanın çıkartacağı yeni oyun olan Cyberpunk 2077 hakkında bugün yeni bir gelişme yaşandı. Yaşanan bu gelişmelerde, The Witcher 3: Wild Hunt’ın bestecisi olan Marcin Przybylowicz’in şimdi Cyberpunk 2077 üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. The Witcher 3: Wild Hunt ile oldukça güzel bir iş çıkartan Marcin Przybylowicz, bakalım Cyberpunk 2077’de nasıl bir iş çıkartacak?
Cyberpunk-2077.jpg

 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
The Witcher 3: Wild Hunt tekrar yılın oyunu ödülünü aldı!

Game Developers Conference sırasında gerçekleşen ödül töreninde, başka oyunlar da ödüller aldı.


San Francisco’da düzenlenen Game Developers Conference sırasında yeni oyunlar hakkında ve bu oyunların kullandıkları teknolojiler hakkında yeni yeni bilgiler aldık, tamam. Fakat, nerede o Game Developers Conference’ın etkileyici ödülleri? Game Developers Choice Awards ve Independent Game Festival Awards bu sefer Game Developers Conference sırasında hep birlikte açıklandı ve bu ödüllerde, yılın oyunu ödülünü alan oyun The Witcher 3: Wild Hunt oldu.
maxresdefault-6-ds1-670x377-constrain.jpg

Game Developers Choice Awards


  • Yılın Oyunu: The Witcher 3: Wild Hunt
  • Seyirci Ödülü: Life is Strange
  • Yenilik Ödülü: Her Story
  • En İyi Çıkış: Moon Studios (Ori and the Blind Forest)
  • En İyi Tasarım: Rocket League
  • En İyi Mobil Oyun: Her Story
  • En İyi Görsel Tasarım: Ori and the Blind Forest
  • En İyi Senaryo: Her Story
  • En İyi Ses: Crypt of the Necrodancer
  • En İyi Teknoloji: The Witcher 3 Wild Hunt
  • Elçi Ödülü: Tracy Fullerton
  • Yaşam Boyu Başarı Ödülü: Todd Howard
  • Yılın Öncüsü: Marcus Persson

Independent Game Festival Awards


  • Seumas McNally Büyük Ödül: Her Story
  • Senaryoda Mükemmelik: Her Story
  • Seste Mükemmellik: Mini Metro
  • Tasarımda Mükemmellik: Keep Talking and Nobody Explodes
  • Görsel Tasarımda Mükemmellik: Oxenfree
  • ID@Xbox Yükselen Yıldız Ödülü: Girls Make Games
  • Nuovo Ödülü: Cibele
  • En İyi Öğrenci Ödülü: Beglitched
  • Seyirci Ödülü: Undertale



Oyun-Haberleri18-1024x576.jpg
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Türk oyuncularının özellikle Türkçe olmasını istediği The Witcher 3: Wild Hunt'ın Türkçe yama çalışması nihayet tamamlandı ve oyun tamamen Türkçe oldu. İşte detaylar!

the-witcher-3-art-08.jpg


CDProjekt'in geliştirdiği ve Bandai Namco'nun geçtiğimiz 2015 senesinin başında piyasaya sunduğu The Witcher 3: Wild Hunt, hem kutulu ve dijital olarak ülkemizde 60-70 TL arasındaki uygun bir fiyat ile satışı ile hem de oyunun kalitesi ile gönlümüzü almayı başarmıştı ancak oyun ne yazık ki, bir önceki oyun gibi resmi olarak Türkçe olmamıştı.

Yine geçtiğimiz aylarda da duyurusunu yaptığımız OYUN YAMASI nihayet tamamlandı ve yama test edildikten sonra oyunculara sunuldu.

Türkçe yama için özel olarak hazırlanan web sitesinden ücretsiz olarak edinebilirsiniz. Oyunun geriye kalan ek paketleri ise ilerleyen günlerde Türkçe olacak.

:: The Witcher 3: Wild Hunt'ın Türkçe Yamasını İndirmek için Tıklayınız!
heady2-1459082673.jpg


Oyun Neden Resmi Olarak Türkçe Olmadı?
Belirtilenlere göre; Türkçe çeviriyi çıkarmadan evvel, oyunun geliştiricileri ile iletişime geçilmiş ancak Blood and Wine adlı ek paket üzerinde çalıştıkları için ve bu yüzden yoğun oldukları için bu konuyla ilgili çalışmalara başlayamamışlar.

Yine de oyunun Türkçe yaması ile ilgilenmişler ve Türkçe yamanın resmi olması için Blood and Wine paketinin resmi olarak piyasaya çıkmış olması gerektiğini vurgulamışlar. Eğer dil dosyalarını açmada ve kapamada sorun olmaz ise ek paketi de çevirdikten sonra yamanın geliştiricileri, Türkçe yamanın resmi olması için tekrar şanslarını deneyecekler.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
The Witcher 3: Wild Hunt’ın yeni genişleme paketi, Blood and Wine’ın çıkış tarihi sızdırıldı!

Acaba doğru mu?


Geliştirme aşamasında olduğu bilinen The Witcher 3: Wild Hunt genişleme paketi Blood and Wine’ın çıkış tarihi, Polonyalı bir internet sitesi tarafından sızdırıldı.

Polonya’nın önemli oyun sitelerinden GRYOnline, The Witcher 3: Wild Hunt’ın ilgiyle beklenen yeni genişleme paketi Blood and Wine’ın 7 Haziran 2016 tarihinde piyasaya sürüleceğini açığa çıkardı. Daha önce ortaya çıkan bazı söylentiler CD Projekt Red’in genişletme paketini 2016’nın ilk yarısında yayımlayacağını işaret etmiş olsa da bu güne kadar elimizde kesin bir bilgi yoktu. Bilgilerin doğru olup olmadığından emin olmak için ise biraz daha beklememiz gerekecek. En son raporlar hala geliştirme aşamasında olan Blood and Wine’ın 20 saatlik bir oynanış süresinesahip olacağını söylüyor.




 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
The Witcher 3: Wild Hunt – Blood and Wine’ın çıkış tarihi Steam’e sızdı!

Eğer doğruysa çok yakında bizimle olacak.


CD Projekt Red‘in merakla beklenen genişleme paketi The Witcher 3: Wild Hunt – Blood and Wineiçeriği bir süreliğine Steam sayfasında yerini aldı. Çıkış tarihi olarak 30 Mayıs 2016 gözüken paket içinCD Projekt Red hızlı davranarak sayfayı kaldırdı.


Ch8aqtKUoAAB2OU.jpg

Twitter kullanıcılarından Wario64‘ün gözünden kaçmayan paket için doğruluğunu belirtmek adınaSteam mağaza sayfasının da ekran görüntüleri alınmış. Eğer bilgiler doğruysa E3 2016 başlamadan önce Mayıs 2016‘nın sonunda yeni içeriğe ulaşabileceğiz.


Ch8bABqVAAAyHHE.jpg


 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Ástor Alexander isimli bir grafik sanatçısının oldukça güzel bir fikri vardı. Bu fikirde bazı Nintendo oyunlarını ve özellikle de The Witcher 3: Wild Hunt’ı ucuz roman tarzına dönüştürmekti. Peki, yapabildi mi? Hemen aşağıdaki galerimize bakarak bu sorunun cevabını çok kolay bir şekilde verebiliriz sanırım. Yapabilmek ne kelime, ortaya şaheserler çıkartmış. Ucuz roman tarzı dediğimiz türe ben pek sıcak olmasam da, görsel olarak mükemmel tasarımlar bunlar. Bahsettiğim bu tasarımlara, sizler de hemen aşağıdaki galerimizden göz atabilirsiniz.
tumblr_o7i7da39jI1sj11cxo1_1280.jpg

tumblr_o7i7da39jI1sj11cxo2_1280.jpg
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=2]PC oyunculuğunun ölmediği, bir kez daha kanıtlandı.
[/h][FONT=&quot]Geçtiğimiz yılın en iyi oyunlarından olan [FONT=&quot]The Witcher 3: Wild Hunt hatırlayacağınız üzere, neredeyse alınabilecek bütün ödülleri almıştı. Blood and Wine gibi başarılı içerik paketleriyle desteklenen oyun, hala oynanmaya ve [FONT=&quot]satın alınmaya devam ediyor olacak ki, 10 milyon barajına epey yaklaşmış.[/FONT][/FONT]
The_Witcher_3_mod_contest1.jpg

InfoShare 2016 festivalinde [FONT=&quot]Artur Kurasinski tarafından yapılan bir röportaja katılan CD Projekt RED’in CEO’su Marcin Iwinski, oyunların satışları hakkında sorulan bir soruya,[FONT=&quot] The Witcher sersinin, genel olarak 20 milyon sattığı ve bu rakamların neredeyse yarısını son oyunun oluşturduğu cevabını verdi.[/FONT] Özellikle The Witcher 3: Wild Hunt’da herhangi bir kopya koruma sistemi bulunduramadıklarından da bahseden ünlü isim,[FONT=&quot] istendiği takdirde oyunun bir hafıza kartıyla paylaşılabileceğini ama buna rağmen insanların bu yöntemi tercih etmediklerini[/FONT] ve 10 milyona yakın bir satış rakamına ulaşabildiklerini yeniledi.[/FONT]
Bu arada The Witcher 3: Wild Hunt’ın[FONT=&quot] en büyük satış rakamlarının PC platformunda olduğunu, hatta Steam üzerinde neredeyse 2 milyona ulaştığı da verilen bilgiler arasındaydı. Üstelik bu rakamlara GOG üzerinden yapılan satışlar da dahil değil. Verilen bu bilgiler ışığında, [FONT=&quot]oyunculara çile çektiren kopya koruma sistemlerinin aslında bu kadar da gerekli olmadığını ve PC oyunculuğunun kesinlikle ölmediğini söylesek çok da yanılmış olmayız herhalde.[/FONT] Açıkçası konsol ömürlerinin kısalması ve bilgisayar gibi konsollara da yükseltme sistemlerinin yolda olduğunu düşünürsek, (PlayStation NEO gibi) [FONT=&quot]PC platformunun ilerleyen günlerde daha da güçleneceğini bekleyebiliriz. [/FONT]Ayrıca, yaklaşık yarım saat uzunluğunda olan röportajın, tamamına da buradan ulaşabilirsiniz.[/FONT]
[/FONT]
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
The Witcher 3: Wild Hunt 1.30 güncellemesiyle bizi çok ilgilendiren bir gelişmeye de resmen imza atmış oldu. Eğer dil sorunu yüzünden oyundan uzak durduysanız şimdi tam sırası.


the-witcher-3-artik-turkce-1-1472568666.jpg
The Witcher 3: Wild Hunt satışa çıktığı 2015 yılında muazzam bir başarı elde etmeyi başarmıştı. Gerek doyumsuz hikayesi, gerek uçsuz bucaksız açık dünyası, gerekse içimizi ısıtan karakterleriyle gönüllerde taht kurmuştu.





Oyunu bedava DLC'ler ve iki ayrı genişleme paketi ile destekledi. Eh, bu arada oyun birçok mecradan yılın oyunu ödülü almayı da başardı. Satışlarülkemiz de dahil olmak üzere tüm dünyada sürekli arttı.
The Witcher 3'ün Tüm Metinleri Artık Türkçe

Türkiye'deki müthiş satış başarısının ardından, (bunda AAA oyun olmasına rağmen son derece ucuz olmasının da etkisi büyük) Bloodborne, Uncharted 4 ve daha nice oyunu başarıyla çeviren 23 Studios tarafından Türkçe haline getirildi. CD Projekt de oyuna gösterilen ilgiden dolayı Türk oyunculara teşekkür etmeyi ihmal etmedi.
Artık The Witcher 3: Wild Hunt içerisindeki tüm metinler tamamen Türkçe.1.30 güncellemesiyle eklenen Türkçe altyazı desteğine sahip olabilmek için The Witcher 3'ün tüm ek paketlerine veya Game of the Year versiyonuna sahip olmanız gerekiyor.
Aşağıdan firma tarafından paylaşılan birkaç ekran görüntüsüne göz atabilirsiniz.


the-witcher-3-artik-turkce-1.jpg



the-witcher-3-artik-turkce-4.jpg



the-witcher-3-artik-turkce-3.jpg
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
The Witcher 3: Wild Hunt yeni grafik moduyla Nintendo 3DS oyununa dönüyor

Güçsüz PC’si olanlara müjde!


The Witcher 3: Wild Hunt için başarılı modlar gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda yaptığımız haberle oyunu birinci şahıs kamerasından oynama fırsatı veren modu sizlere tanıtmıştık. Şimdi ise Linas_002 adlı Reddit kullanıcısı oyunun grafiklerini, geliştiricinin bize sunduğu imkanlardan daha fazla düşürerek adeta bir Nintendo 3DS oyununa çevirdi. Bunu yapmasındaki amaç elbette güçsüz PC’si olan kullanıcıların, jenerasyonun oyunu olarak tanımlanan bu güzel rol yapma oyununu deneyim etmesi.


2-5.jpg

Modun yaratıcısı Linas_002’nin yaptığı açıklamada, oyunun .ini uzantılı dosyalarındaki TextureMipBias değerini 8’e çekerek böyle bir görsellik elde ettiğini söyledi. Siz de aynı görselliği elde etmek istiyorsanız aynı şekilde .ini uzantılı dosyadan bu değeri değiştirebileceğinizi ya da dosyalarla pek haşır neşir değilseniz buradan ulaşabileceğiniz mod ile birlikte oyun menüsünden anlık olarak bu değeri değişebileceğinizi belirtti. The Witcher 3: Wild Hunt’ı çalıştıracak yeterli donanımı olmayan arkadaşlara güzel bir fırsat olacak bu mod, ayrıca oyunu bayağı bir sevimli hale getirdiğini de itiraf etmem gerek.
Yılın oyunu edisyonuyla birlikte resmi Türkçe dil desteğine de kavuşan yapım için bakalım ileride daha ne gibi modlar çıkacak göreceğiz. Modun nasıl bir görsellik merak ediyorsanız, aşağıdaki galerimize göz atabilirsiniz.


1-5.jpg



4-4.jpg



 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst