gittigidiyor

The Witcher 3 Hakkında önemli detaylar

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
2017 yılı içerisinde bir The Witcher filmi izleyicilerle buluşacak

Rivialı Geralt, bu sefer de bir film ile bizlerin karşısına çıkacak.


Oynanış, atmosfer, müzik, seslendirmeler ve her bir özelliği ile biz oyuncuların kalbine ıslak imzasını atmış bir oyun serisi, The Witcher bu haberimizin konuğu. Özellikle The Witcher 3: Wild Hunt’ta, ohenüz yağmayan ama griliğiyle insanın içini boğan yağmur bulutlarıyla gökyüzünün altında, bir köye giden yolun tam ortasında atımızla sakin sakin giderken esen rüzgarın soğukluğunu gerçek hayatta bile hissetmiş, tüylerimiz diken diken olmuştu. Böylesi bir efsane serinin, artık son bulduğunu öğrenmek ise gerçekten çok can yakıcı olmuştu.


the-witcher.jpeg

Hafızlarda ve kalplerde yerini altın harflerle kazımış serinin güzelliği ile hala kendimizden geçerken, 2017 yılının ayı ve günü belli olmayan bir tarihinde, bir The Witcher filminin bizleri beklediği haberleri gün geçtikçe daha da duyulmaya başladı. Film, Andrzej Sapkowski’nin eseri olan The Witcher ve Lesser Evil romanlarından uyarlama olacak. Filmin yönetmeni olan Tomasz Baginski’nin, gelecek olan filmi hakkında verdiği bilgileri dinlemek için buraya tıklamanız yeterlidir. Konuşmaları anlamak için ise Lehçe bilmek gerekli. Eğer Lehçeniz yoksa üzülmeyin, videoda İngilizce alt yazılar da bulunmakta.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
The Witcher 3: Wild Hunt içerisinde tam 23 bin adet benzersiz animasyon var

İşte bu yüzden CD Projekt RED.


2015 senesinde benzersiz bir rol yapma oyunu piyasaya sürüldü. The Witcher serisi zaten bu güne kadar başarılı bir şekilde geldi ve serinin son oyunu olan The Witcher 3: Wild Hunt ile bu başarı, zirveye taşındı. Yalnız, bu başarı sadece oyun ile bitmedi. Oyunun geliştirici ekibi CD Projekt RED, ana oyundan kat ve kat daha büyük olan 2 adet genişleme paketini de sırasıyla piyasaya sürdü. 2015 senesinden bu güne kadar, oyuncular adeta rol yapma oyunlarına doydu. Peki, birçok oyuncu tarafından senelerdir yılın oyunu olarak gösterilen bu oyunun başarısı, sadece bu kadar mı? Tabii ki değil. Bugün, bu haberimizde, sizlere oyunun başka bir başarısı olan, animasyonlarından bahsedeceğiz. Bahsedeceğimiz tam konu ise, oyunun şu an tam 23 bin adet benzersiz animasyona sahip olması.
Witcher-ds1-670x377-constrain.jpg

Geçtiğimiz günlerde, oyun geliştiricilerinin konferansı olan GDC 2017 düzenlendi ve bu konferansa CD Projekt RED ekibi de katıldı. Ekibin animasyon yönetmeni olan Sebastian Kalemba ise bu konferans sırasında bazı açıklamalar yaptı. Bu açıklamada, 200 saat civarı bir deneyim sunan The Witcher 3: Wild Hunt için benzersiz 16 bin adet animasyon yaptıkları söylendi. Hearts of Stone ve Blood & Wine genişleme paketleri ile, bu animasyonlar da genişledi ve oyuna ek olarak, sadece yüzlerce saat değil, 7 bin yeni animasyon daha eklendi. Yani, eğer şu an ana oyuna ve 2 genişleme paketine de sahipseniz, oyununuzda tam 23 bin adet benzersiz animasyon var.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
The Witcher 4 filan duyurulmadı

Her şeye inanmayınız.


The Witcher üçlemesi ile bizi buluşturan ve harikalar yaratan CD Projekt RED şirketini bilirsiniz. Özellikle bugüne kadar yaptığı birçok hareketle, oyuncuların ve bizim gönlümüzü kazanmış bir firmadır. Şu günlerde internet sitelerinde bir haber dolanıyor. The Witcher 4 oyununun duyurulması ile ilgili bilgiler bunlar. Hem yabancı, hem de bazı Türk siteleri, bunun haberini yapmaya başlamıştı.Açıkçası, ilk duyduğumuzda bu haberin hiçbir şekilde doğru olmayacağını düşündük. Çünkü CD Projekt Red’in, şu anda hali hazırda bir oyun için çalıştıklarını biliyorduk. O oyun da Cyberpunk 2077 idi hatta. Böyle büyük bir oyun ile uğraşırken, bir yandan da The Witcher 4 gibi bir oyunla uğraşacaklarını hiç sanmıyorduk geliştirici ekibin. Bu konuda yanılmadık ve bu haberler gerçekten de asılsızmış.


The-Witcher-4-CD-Projekt-RED.jpg

The Witcher serisini yaratan CD Projekt Red’in önemli çalışanları, 2015 yılında bir televizyon programına çıkarak, oyun hakkında bir röportaj vermişti. Bu röportaj sırasında, “İleride bir The Witcher 4 görebilir miyiz?” sorusuna cevap veren çalışanlardan birisi, “Henüz bunun hakkında konuşmak için daha çok erken ama tabii bu markayı unuttuğumuzu da sanmayın, bu serinin hayranlarına haksızlık olur. Bu seri ile yaklaşık 12 yıldır çalışıyoruz ve serinin bununla yetineceğini düşünmüyorum.” açıklamasını yapmıştı. Hatta CD Projekt Red’in ortak kurucularından biri olan Marcin Iwinski, daha geçtiğimiz sene, serinin yeni bir oyunu hakkında herhangi bir çalışmanın olmadığını belirtmişti. Büyük ihtimalle bu iddiayı ortaya atan haber sitesi, iki yıl önce yapılmış bu röportajı kullanıp, sırf fazla tıklanma alabilmek için çalıştı. Tabii bunu görüp de gerçeği araştırmayan bazı haber siteler, hemen kendi sitelerinde de bu haberi yapmaya başlayınca, bir anda böyle bir algı oluştu. Elbette bu tarz yalan haberlere kanmamanızı öneririz.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
The Witcher kitaplarının yazarı: “Oyun yüzünden, benim kitaplarım satmıyor.”

Ayrıca yazar, “CD Projekt RED beni ünlü yapmadı. Ben, onları ünlü yaptım.” dedi.





The Witcher kitap serisi, bu kitap serisinin yazarı ve bu seriyi oyun dünyasına taşıyan CD Projekt RED, sanıyoruz ki oyun dünyasının başına gelen en güzel şey. Kitapları hakkında çok fazla yorum yapamayacağız fakat oyun dünyasında şu an hem CD Projekt RED, hem de The Witcher serisi büyük bir sevgi ile karşılanıyor. Bu sevgi, özellikle de serinin son oyunu ile kendini belli etmeye başladı. Çünkü CD Projekt RED, serinin son oyunu ile inanılmaz oyuncu dostu bir yol izledi ve bu sayede oyuncuların gönlünü kazandı. İşte CD Projekt REDbu şekilde oyuncuların gönlünü fethederken, bu serinin kitap yazarı, tam tersine oyuncuları sinirlendiriyor.


the-witcher-3.jpeg

Serinin kitaplarının yazarı Andrzej Sapkowski, Waypoint ekibine verdiği bir röportajda birçok kez bazı şeyleri tekrarladı. Tekrarlanan bu şeylerden ilki, oyun serisi yüzünden kitaplarının satmaması idi ve ikincisi ise CD Projekt RED sayesinde ünlü olmadığını, kendisinin halihazırda ünlü olduğu idi. Andrzej Sapkowski, “CD Projekt RED yüzünden ortada dolaşan bir inanç var. Bu inanca göre beni Polonyasınırları dışında ünlü eden CD Projekt RED. Fakat bu tamamen yanlış. Oyunları popüler yapan benim. Batı ülkelerinde, İngilizce dahil tüm çevirilerim, ilk oyundan önce yayımlanmıştı.” dedi.
Bu noktada yanlış bir şeyler var çünkü ilk The Witcher oyunu, 2006 senesinde piyasaya çıktı. İlk The Witcher kitabı, batı ülkelerine ise 2007 senesinde geldi. Yani Andrzej Sapkowski verdiği röportajda şaşırdı mı, yoksa bilerek mi yalan söyledi, şaşırdık kaldık. Bahsi geçen röportajın devamında bu yazar, video oyunları sektörü hakkında da dürüst bir açıklama yaptı ve video oyunları sektöründe olmasının tek sebebini para olarak açıkladı. Yani para haricinde başka hiçbir şey bu arkadaşın umurunda değil. Bu yazara göre video oyunları, piyasaya zarar veriyor. Çünkü birçok kişi, bu kitapların, oyun sayesindeortaya çıktığını zannediyor. Fakat durum tam tersi. Bu kitaplar olmasa, The Witcher serisi olmayacaktı.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
4-7.jpg


8K/60 FPS değerlerinde The Witcher 3: Wild Hunt


Son birkaç senenin en can alıcı oyunlarından olan The Witcher 3: Wild Hunt, bugünlerde de oyuncuları eğlendirmeye devam ediyor. Fakat bazı oyuncular, sadece oynanış ile eğlenmek istemiyor, oyunun teknolojik sınırlarını da zorlamak istiyor. İşte bu yüzden, bir oyuncu, çılgın bilgisayarı ile The Witcher 3: Wild Hunt oyununu 8K/60 FPSdeğerlerinde çalıştırdı ve videoya çekti. Bahsettiğimiz bu video, oyunun en yüksek ayarlarında, 8K (7680 x 4320) çözünürlükte, 60 FPS değerlerinde kaydedildi. Eğer dilerseniz, hemen aşağıdan bu videoya göz atabileceksiniz. Videonun ardından, bu oyunu çalıştıran bilgisayarıda görebileceksiniz.

Oyunu oynayabilmek için kullanılan PC



  • Ekran Kartları: 4x GTX TITAN Xp (2017) 4 WAY SLI @ 2038Mhz / 13358Mhz
  • MoBo: Asus Rampage V Extreme (X99)
  • İşlemci: i7 6950X @ 4.30GHz
  • RAM: Corsair Dominator Platinum DDR4 3200Mhz (64GB)

Kayıt için kullanılan PC



  • Ekran Kartları: 4x GTX 1080 Ti 4 WAY SLI @ 2025Mhz / 12110Mhz
  • MoBo: ASRock Extreme11 (X79)
  • İşlemci: i7 3970X @ 4.80GHz
  • RAM: Corsair Dominator Platinum DDR3 2133Mhz (32GB)


Görüntüleri, YouTube üzerinde 8K olarak açamayan bir bilgisayarımız var ve bazı oyuncular, 8K/60 FPS değerlerinde The Witcher 3: Wild Hunt oynuyor. Ne diyelim efendim? Şans herhalde. Peki, bu görüntüler hakkında ne düşünüyorsunuz? 8K çözünürlükte, bu oyun nasıl görünüyor?
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst