gittigidiyor

The Witcher 3: Wild Hunt, PlayStation 4 Pro için güncelleme almayacak

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
The Witcher 3: Wild Hunt, PlayStation 4 Pro için güncelleme almayacak

Rekortmen oyun için ufukta bir PlayStation 4 Pro güncellemesi yok.


Polonya’nın incisi, kazandığı ödüllerle rekorları alt üst eden rol yapma oyunu The Witcher 3: Wild Hunt‘ın, PlayStation 4 Pro için bir güncelleme alıp almayacağı netlik kazandı. Titanfall 2, Rise of the Tomb Raider, Call of Duty: Black Ops III, The Last of Us Remastered, Uncharted 4: A Thief’s End gibi birçok başarılı yapım, PlayStation 4 Pro için güncelleme veya yenilenme yoluna gideceğini duyururken, The Witcher 3: Wild Hunt’ın geliştiricisi CD Projekt RED‘den de bu konuda bir açıklama geldi.
234234.jpg

Oyunu severek oynamaya devam eden govind1262 adlı Reddit kullanıcısı, PlayStation 4 Pro duyurusununardından başarılı oyunun geliştiricisine mesaj atarak, yapımın PlayStation 4 Pro için bir güncelleme alıp almayacağını sordu. CD Projekt RED’den ise yapımın PlayStation 4 Pro’ya özel bir sürümünün çıkmayacağını söyledi. Ancak durun, bunun bir sebebi var elbette. Mesajın devamında ise, “GWENT: The Witcher Card Game ve Cyberpunk 2077 üzerine yoğunlaşmış durumdayız. Bu oyunların dışında şu anlık herhangi bir planımız yok.” açıklaması geldi.
Polonyalı geliştiriciler anlaşılan o ki, şu an yoğun bir şekilde The Witcher dünyasının karakterlerini içerenGWENT: The Witcher Card Game‘e ve stüdyonun, üstünde The Witcher 3: Wild Hunt’tan bile daha çok geliştirici çalıştırdığı Cyberpunk 2077’ye odaklanmış durumdalar. Anladığımız kadarıyla odağını tamamen yeni oyunlara çeviren geliştirici ekip, The Witcher 3: Wild Hunt ile yakaladıkları başarıyı sürdürmek hatta ileriye taşımak istiyor.
witcher3_en_wallpaper_the_witcher_3_wild_hunt_geralt_with_trophies_1920x1080_1449484678.jpg


 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst