gittigidiyor

Thy cübbe giydi, takke taktı !

suvekum

Aktif Üye
Katılım
20 May 2011
Mesajlar
674
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
44
Konum
ankara
Kıyafet serbestliği verilince THY'de uzun sakallı, cübbeli ve takkeli teknisyenlerin sayısı arttı.

Havacılık sektörünün önemli sitelerinden Airporthaber'in iddiasına göre Türk Hava Yolları’na bağlı şirketlerden THY Teknik A.Ş’de kılık kıyafet serbestliği verilince uzun sakallı, cübbeli ve takkeli teknisyenlerin sayısı arttı.

İŞTE CÜBBELİ ÇALIŞANLAR (foto-galeri)
Modacı Dilek Hanif’in Osmanlı çizgileri taşıyan kabin ekibi kıyafetleri ile uzun süre tartışılan Türk Hava Yolları, bu kez takkeli,cübbeli, sakallı teknisyenleriyle gündeme gelecek.
Türk Hava Yolları’nda çalışanların iş yerine hangi kılık kıyafetle gelineceğine dair kurallar yönetmelikle belirlenmişken THY’nin yüzde 100’üne sahip olduğu THY Teknik A.Ş’de kılık kıyafet yönetmeliği olmaması farklı görüntüde çalışanların ortaya çıkmasına neden oldu.
Sayıları son dönemde hızla artan sarıklı, cübbeli ve uzun sakallı çok sayıda THY teknik personeli farklı görüntüleriyle dikkat çekerken o çalışanlardan bazıları, AirportHaber tarafından görüntülendi.
THY’ye ait servislerle işyerine gelen cübbeli teknisyenlerin, giydikleri bu kıyafetleri çalışma esnasında çıkararak ‘tulum’ giydikleri belirtilirken özellikle yabancı havayolu şirketleri temsilcilerinin ziyaretleri sırasında uzun sakallı teknisyenlerin farklı noktalarda görevlendirildiği ve böylelikle yabancı müşterilerle birebir muhatap edilmedikleri öğrenildi.


Kaynak : http://www.haber3.com/thy-cubbe-giydi-takke-takti-haberi-2264325h.htm#ixzz2iZ2YA6Ko
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst