gittigidiyor

TiviBu İndir - Futbol Maçlarını ve Kanalları TiviBu ile İzleyin!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
TiviBu İndir - Futbol Maçlarını ve Kanalları TiviBu ile İzleyin!

Tivibu Go sayesinde de bilgisayarınızdan veya telefon, tablet gibi mobil cihazlarınızdan istediğiniz her yerde aynı keyfi sürmeye devam edebilirsiniz.


tivibu-indir-futbol-maclarini-ve-kanallari-tivibu-ile-izleyin.jpg
Tivibu’yu evde TV’nizden izleyebilir, Tivibu Go sayesinde de bilgisayarınızdan veya telefon, tablet gibi mobil cihazlarınızdan istediğiniz her yerde aynı keyfi sürmeye devam edebilirsiniz. Tivibu Go ile yerli ve yabancı kanalları izleyebilir, canlı yayını durdurup geri alabilir, en sevilen dizileri kaydetmenize gerek kalmadan 1 hafta boyunca istediğiniz anizleyebilir, binlerce film, dizi, belgesel ve çocuk içeriğine yine istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.
--> TiviBu Hemen İndir

Tivibu Go nedir?
Tivibu Go evinizin ekranına bağlı kalmadan, internet bağlantınız ile her an her yerde yerli ve yabancı birçok TV kanalına ulaşabildiğiniz, TV'de yayınlanmış birçok programı yayınlanma tarihinden itibaren 1 hafta boyunca dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerden, dilediğiniz kadar izleyebildiğiniz bir eğlence platformudur.
Tivibu Go Giriş Üyelikleri neleri içermektedir?
Tivibu Go Giriş ile yerli ve yabancı kanalları, film ve çocuk içeriğini izleyebilirseniz. Üstelik canlı yayını durdurup geri alabilir, en beğendiğiniz dizileri 1 hafta süresince kaydetmenize gerek kalmadan seyredebilirsiniz. Tivibu Go Giriş pakete, bilgisayarınız, akıllı cep telefonunuz ya da tabletiniz üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst