gittigidiyor

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands için PvP modu duyuruldu

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands için PvP modu duyuruldu

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands oyuncuları, Bolivya topraklarına geri dönmeye hazır olun!


Ubisoft ekibinin en yeni oyunlarından bir tanesi olan Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands, oldukça büyük beklentilerle çıksa da, oyuncular çok çabuk sıkılmıştı bu oyundan. Eşli oyuncu modu aracılığı ile arkadaşlarımızla birlikte oynayabildiğimiz bu oyun, rekabetçi bir moda sahipti değildi fakat Ubisoft daha önce açıklamıştı; oyuna gelecek PvP modu ileri bir tarihte karşımıza çıkacaktı. İşte o PvP modu sonunda karşımıza çıktı. Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlandsiçin PvP modu duyuruldu.
grwildlands_buy-edition_thumbnail_mobile_237866.png

Ghost War isimli bu mod ile 4’e 4 bir oyun oynayabileceğiz. Bu mod içerisinde birçok karakter sınıfı bulunuyor ve oyuncular, bu sınıflardan bir tanesini seçerek başlıyor oyuna. Scout, Sniper, Tank gibi sınıflara ev sahipliği yapacak bu mod, oyuncuların her karakter, her sınıf ile farklı strateji yapmasını planlıyor. Çünkü her sınıfın farklı avantajları ve dezavantajları bulunuyor. Ayrıca Ubisoft, oyuna gelecek bu PvP modu ile helikopter kullanımının da iyileştirileceğini belirtti. Tabii araçlar bu PvP modunda kullanılacak mı, biz pek sanmıyoruz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst