gittigidiyor

TomTom, radar uyarısı yapan cihazlarını tanıttı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
TomTom, radar uyarısı yapan cihazlarını tanıttı

TomTom, yeni başlangıç seviyesi ve hız kamerası uyarıları yapan navigasyon cihazları START Serisi’ni tanıttı.


1462455795_tomtom.jpg

TomTom (TOM2) otomobiller için 3 yeni navigasyon cihazı cihazı modeli tanıttı. TomTom START 42, START 52 ve START 62 modelleri, TomTom'un son yenilikleri olan adres arama, yönlendirme ve rehberlik konularında olduğu kadar güncel haritalara erişim konusunda da iddialı. İnce ve zarif bir görünüme sahip yeni TomTom START Serisi, sürüş deneyimini artırmak için üretildi.
Hız konusunda uyarıyor
Ortalama hız kontrolü kameraları aracılığıyla, yol ağları üzerinde ortalama hız ölçümü gün geçtikçe popüler hale geliyor. Sürücüler yeni START Serisi ile 'ortalama hız limiti' bilgisini alabilecekler. Yeni TomTom START Serisi, sürücülerin güvenli sürüş için gerekli ortalama hızdan haberdar olmalarını sağlayacak.
1462456114_tomtom-2.jpg
TomTom Gelişmiş Şerit Kılavuzu, zor kavşaklarda gezinirken ekstra netlik sağlayarak sürücülerin dönüşleri kaçırmamalarını sağlıyor. TomTom START Serisi’nde ilk etapta START 42 ve START 52 modelleri sunulacak. Her iki modelin de dokunmatik 4.3 inç ve 5 inçlik versiyonları bulunuyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst