gittigidiyor

Torrent penaltı gayet saçmaydı....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Spor Toto Süper Lig 'in 30. haftasında Galatasaray , Gaziantep FK deplasmanından 1-0 öne geçtiği maçta 3-1 mağlup ayrıldı. Sarı-Kırmızılı ekibin teknik direktörü Domenec Torrent maçın ardından açıklamalarda bulundu.



Maçı değerlendirerek konuşmasına başlayan Domenec Torrent, Gaziantep FK'nın kazandığı penaltı pozisyonu konusunda "Sahada dengeli bir maç vardı. Sonucun sahadaki oyunu tam olarak yansıtmadığını düşünüyorum. İlk yarının son saniyesinde bir gol yedik. Çok saçma da bir penaltı olduğunu söyleyebilirim. Onun neden penaltı olduğunu anlayamıyorum." sözlerini dile getirdi.
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,213
Tepkime puanı
496
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Rezalete kaldığımız yerden devam, Muslera takıma iyi gelmiyor artık.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Aynen bıktırdı artık valla,hadi diğer büyükler de ahım şahım değil ama yine de kör topal gidiyorlar.Galatasaray hepten kayıp bu sene,Torrent de çözüm olmadı gibi...Barcelona karşısındaki takım bu değil...Bu sene bence böyle gider artık....
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst