gittigidiyor

Trabzon'dan Mustafa Denizli bombası!!!

tomas57

Aktif Üye
Katılım
29 Haz 2012
Mesajlar
144
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
44
Konum
ankara
KZ3EjV.jpg

Avni Aker'de alınan 4-2'lik Akhisar mağlubiyetinden sonra teknik direktör Mustafa Akçay ile yollarını ayıran Trabzonspor'un görüştüğü bomba isim ortaya çıktı.

Akşam Gazetesi; Bordo mavililer, Başkan Hacıosmanoğlu'nun 'Trabzon'un büyüklüğünü kaldıracak, deneyimli ve başarılı bir teknik adamla çalışmak istiyoruz' diyerek sinyalini verdiği hamlesini Azeybaycan'ın Lankeran ekibin çalıştıran Mustafa Denizli ile yaptığı iddia etti. Tecrübeli adama teklif götürüldü. Eğer Mustafa Denizli olmazsa Hami Mandıralı tek patron olacak..
TFF'DEN ÖZEL İZİN İSTENECEK
Geçici olarak görevi üstlenen ve UEFA diplomasına sahip olan Hami Mandıralı için bugün Futbol Federasyonuna başvurularak özel izin istenecek. UEFA'nın Juventus ile oynanacak 2 UEFA Kupası maçı için aynı kolaylığı sağladığı öğrenildi. Kaptan Onur ve takım arkadaşları özel bir toplantı yaparken, mevcut durum hakkında kendi aralarında konuşup kalan maçlarda başarı için söz verdi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst