gittigidiyor

Trabzonspor kararını verdi!!!!!

tomas57

Aktif Üye
Katılım
29 Haz 2012
Mesajlar
144
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
44
Konum
ankara
Avrupa Ligi'nde gösterdiği başarılı performansı Süper Lig'e taşıyamayan Trabzonspor, kariyeri göz dolduran yabancı bir hoca arıyor. Anlaşma sağlanana kadar takım, Hami Mandıralı'ya emanet.
Sezon başı 1461 Trabzon'dan Trabzonspor'un başına geçen Akçay, önceki gün Akhisar karşısında bu sezonun ilk iç saha mağlubiyeti alınınca tüm kredisini kaybetmişti. Taraftarın protestosu ve istifa çağrıları üzerine Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile Akçay, dün (10 Şubat) bir araya geldi.
Akhisar mağlubiyeti sonrası istifa edeceğinin sinyalini veren Akçay, bu kararını Hacıosmanoğlu'na iletirken, daha önce Akçay'ı bir kez istifanın eşiğinden döndüren Hacıosmanoğlu, bu kez camianın baskısını göz önünde bulundurarak 'hayır' diyemedi.
Sabah Gazetesi'nde yayınlanan haberde; Karşılıklı el sıkışılarak yolların ayrılması sonrası teknik direktör arayışına başlayan Trabzon yönetiminin, takımın başına kariyerli bir yabancı teknik adamı getirme kararı aldığı iddia ediliyor..
Bordomavili yönetim adını sır gibi sakladığı üç teknik adam belirlerken, bugünden itibaren görüşmelere başlanacak. Yeni teknik direktör gelene kadar ise takım Akçay'ın yardımcısı Hami Mandıralı'ya emanet edilecek.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst