gittigidiyor

Trabzonspor seri peşinde

ilanlife

Aktif Üye
Katılım
4 Mar 2014
Mesajlar
453
Tepkime puanı
9
Puanları
18
Konum
Merkez
Sivasspor'u devirip 4. sıraya yerleşen Fırtına, gözünü galibiyet serisine dikti. Trabzonspor, Kasımpaşaspor'u yenip hem konumunu korumak, hem de yaklaşık 3 ay sonra ilk kez ligde peş peşe ikinci zaferini elde etmek istiyor.
kmglo8W.jpg
Trabzon’da bu akşam nefesler tutulacak, tüm gözler Hüseyin Avni Aker Stadı’nda olacak. Bordo-Mavililer, 6 maçlık seyircisiz oynama cezasının ardından ilk kez sahasında oynayacak. Rakip Kasımpaşa, hedef zafer! Geçtiğimiz hafta Sivasspor deplasmanında 4-0 kazanarak hem kara bulutları dağıtan, hem de rakibinden 4.’lük koltuğunu devralan Fırtına yeni bir sayfa açtı. Önümüzdeki sezon için Avrupa Ligi vizesi almayı kafasına koyan Hami Mandıralı ve öğrencileri, artık 4. sırayı korumak için savaşacak. Trabzonspor için Kasımpaşaspor maçının başka bir önemi daha var. Bordo-Mavililer, eğer rakibini mağlup edebilirse ligde yaklaşık 3 aydan sonra ilk kez peş peşe iki maçta sahadan galibiyetle ayrılmış olacak. Fırtına en son 12. haftada Eskişehirspor’u 1-0, 13. haftada ise Erciyesspor’u 3-1 art arda mağlup emişti.

Deplasmanda kazanmaya hasret
Kasımpaşaspor, ligin ikinci devresinde büyük bir düşüş yaşadı. Son 10 maçtaki tek galibiyetini Sivas karşısında alan, deplasmanda 7 maçtır 3 puan yüzü göremeyen Lacivert-Beyazlılar, Trabzon’da bu kötü istatistiklerine son vermek istiyor.

TAKIMLARIN MUHTEMEL 11'LERİ
TRABZONSPOR: Onur, Bosingwa, Mustafa Y., Aykut, Mustafa A., Olcan, Zokora, Bourceanu, Colman, Yusuf, Janko

KASIMPAŞA: İsaksson, Elyasa, Yalçın, Barış, Sancak, Adem, Castro, Kerem, Castro, Viudez, Malki

STAT: Avni Aker
SAAT: 20.00
YAYIN: LiG TV
HAKEM: Mustafa İlker Coşkun
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst